Printre primele achizitii facute de parinti se numara si caruciorul pentru bebelus. Caruciorul reprezinta atat un vehicul pentru plimbarea celor mici, cat si locul unde vor dormi ocazional, mai ales cand sunt scosi afara. De aceea, atunci cand doriti sa achizitionati carucioare copii trebuie sa acordati o atentie sporita atunci cand faceti alegerea finala. Caruciorul trebuie sa fie in primul rand potrivit pentru varsta copilului. Din acest motiv, cele mai populare carucioare de copii sunt cele care se transforma si se modifica odata cu cresterea celor mici, pornind de la landoul pentru primele luni de viata si termanand cu caruciorul sport potrivit copiilor de un an. Un alt aspect caruia trebuie sa ii acordati atentie sporita o reprezinta sistemele de siguranta ale carutului, respectiv centurile de siguranta si alte elemente menite sa asigure o fixare optima celui mic, pentru a se evita eventualele alunecari sau caderi, dar care sa nu influenteze negativ confortul acestuia.
Odata cu venirea unui copil pe lume incep si grijile pentru parinti. Una dintre prioritatile numarul unu a parintilor responsabili o reprezinta siguranta celor mici. Inca din primele zile de viata copii au nevoie de protectie si ocrotire, deoarece trupurile lor fragile si sensibile sunt expuse la tot felul de pericole de care nu suntem constienti pana in ziua in care avem copii.
Pentru cei mici, mai ales cand incep sa mearga, casa reprezinta un spatiu pe care doresc sa il exploreze si care ii fascineaza, insa la tot pasul ii pot paste pericole, deoarece ei sunt mici si nu realizeaza ca se pot accidenta, isi pot prinde degetelele in sertare sau usi, etc. In doar o clipa de neatentie din partea adultilor, cei mici se pot lovi sau rani.
De aceea este necesara achizitionarea, chiar inainte ca cel mic sa vina pe lume, a unor articole de siguranta pentru bebelusi, cum ar fi protectii pentru colturile mobilei, margine de siguranta pentru marginea patului (mai ales in cazul in care parintii prefera sa doarma in acelasi pat cu bebelusul), protectii pentru aragaz, soba sau semineu, sigurante pentru sertare si usi, protectii pentru prize, etc. O gama foarte variata de asemenea articole de siguranta pentru copii Clevamama este accesibila parintilor pe site-ul bebecarucior.ro, la preturi foarte bune.

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin