Calul – intre joc si realitate

Cred ca stiti cat de mult imi plac caii si cat de mult ii pretuiesc.

Pentru mine calul este cel mai maiestuos si mai gratios animal din cati am vazut vreodata.Frumos, nobil si loial acest animal a insotit omul din cele mai vechi timpuri si in cele mai vitrege conditii…Omul si calul sunt legati intr-un mod unic fiimd dependenti unul de celalalt.De-a lungul timpurilor el a fost animal de tractiune, partener de lupta, mijloc de transport, coechiper sportiv sau terapeut, dovedind calitati notabile in toate sarcinile.

Nu stiu daca ati calarit vreodata dar va pot spune ca atunci cand o veti face va veti simti liberi si foarte increzatori in propriile voastre forte.Veti trai o senzatie unica de liberate, maretie , de importanta si respect.

Cati dintre noi nu ne-am dorit sa participam macar odata in viata ca spectatori sau concurenti la cursele de cai ale derby-ului de la Epson?

Neajungad acolo si pentru ca la manejul din oras se fac lucrari de moderizare, m-am refugiat in jocuri cu cai de curse online.

Cu o grafica atractiva si usor de jucat, aceste jocuri care au in prim-plan calul reusesc sa induca senzatia de competitivitate pe care ti-o da o intrecere sportiva.
Aceste jocuri reusesc sa te captiveaze intr-atat incat te vezi in ipostaza de a relua cursa de viteza sau traseul de sarituri peste obstacole incercand sa obtii un rezultat mai bun.Jocurile devin din ce in ce mai grele cu cat treci de mai multe nivele astfel ca trebbuie sa iti folosesti la maximum indemanarea pentru a ajunge cat mai departe si ,in final, pentru a castiga. Te transpui in pielea unui jocheu profesionist 🙂 .

Nu m-am rezumat la cursele de cai ci fiind impins de curiozitate am inceput sa joc si alte jocuri friv cu cai.Am fost fermier hranind cai, m-am lasat dus de iaginatie si am creat unicorni…A fost relaxant si educativ.

Toate jocurile de pe acest site sunt deosebit de amuzante,instructive, intuitive, putand fi jucate atat de copii cat si de adulti.

Le-am jucat si am avut parte de adrenalina si distractie in acelas timp.Vi le recomand cu caldura !

Cursa obstacole

Cursa cai

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

2 Comments

  1. Ce drăguț! Și mie îmi place să mai joc din când în când, dar eu prefer jocuri de tip Trivia, de cultură generală. Mă tentează însă și jocuri cu cai de curse, am să încerc!

    Zi frumoasă, Eddie!

    • Mie imi mai plac si jocurile cu obiecte ascunse (Hidden Objects Games)dar ma cam feressc de ele ca ma captiveaza intr-atat incat nu mai fac nimic pana nu le rezolv.
      🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LIKE ME ON FACEBOOK

Commercial

hashastravel.ro libris.ro%20 evomag.ro%20 libris.ro%20

CATEGORIES

ARCHIVES

Blog Award

Blog Award

Photo Award

Semn spre carte

FOR MYSELF

Copyright

Creative Commons License
Cartim Blog - My Point of View by Caritm is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Romania License.
Based on a work at www.cartim.ro.
Permissions beyond the scope of this license may be available at http://www.cartim.ro/.