Ce faci cand astepti un avion care are intarziere

Zilele astea mi-am petrecut mai multe ore intr-un aeroport din Budapesta asteptand o cursa ce parea ca nu mai vrea sa vina.Nestiind ce sa fac si avand la mine doar telefonul am cautat ceva cu care sa imi treaca timpul mai repede.

Astfel, am dat cautare si am gasit cateva sloturi gratis asupra carora m-am aruncat fara ezitare sa le joc pentru a-mi alunga plictiseala.

M-am pomenit ca sunt un Indiana Jones distrandu-ma cu The Book of Ra.Parca pornisem intr-o aventura si ca sa ajung la tel trebuia sa stabat o serie de obstacole si capcane intinse de constructorii piramidelor ce ascunsesera pretioasa carte lasata de puternicul Ra , faraonilor.

Am incercat sa ma distrez si cu Lucky Lady Charm dar acesta nu s-a dovedit atat de captivant (pentru mine cel putin). Gasind ceva mai pe gustul meu m-am mai distrat cu Columbus si aventurile sale in cucerirea unui continent.

Aceste sloturi gratis au avantajul ca sunt jocuri ce se incara usor pe orice device si sunt accesibile oricand online. Fiind simple, usor de inteles si jucat, ele te captiveaza facand ca timpul sa treaca mai usor si mai placut. Grafica este deasemena buna necerand resurse deosebite.

Jucatul sloturilor intr-un cazinou online nu este ca si cand ai vizita Cazino-ul din Monte Carlo dar, daca nu esti pretentios, aceste jocuri iti pot da adrenalina pe care ai avea-o acolo !

In cazul meu mi-au facut cele doua ore suportabile facandu-ma sa uit si nu ma enervez ca in ziua de astazi pana si avioanele au inatrziere 🙂

Le recomand cu caldura.

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

2 Comments

  1. Felicitari pentru articol.
    Momentan nu am patit asta niciodata.

    Bafta

    • Sper sa nu patesti 😛

      Multumesc 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LIKE ME ON FACEBOOK

RECOMAND

COMMERCIAL

libris.ro%20 evomag.ro%20

CATEGORIES

ARCHIVES

Blog Award

Blog Award

Photo Award

Semn spre carte

FOR MYSELF

www.PRchecker.info

Bloguri, Bloggeri si Cititori

Copyright

Creative Commons License
Cartim Blog - My Point of View by Caritm is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Romania License.
Based on a work at www.cartim.ro.
Permissions beyond the scope of this license may be available at http://www.cartim.ro/.