Gama variata de servicii aparute online ne scuteste de eforturi si micsoreaza timpul de asteptare. De pilda vrei aviz pompieri, cauti online si esti directionat la cineva care te ajuta. Doresti o rochie pentru banchet? Sunt magazine online cu rochii elegante de ocazie, care iti livreaza produsele la domiciliu, dar si ateliere de croitorie.
Evident ca nu ai cumpara o rochie pentru bal de la mica publicitate stiind ca ea a mai fost purtata.
La fel stau lucrurile cu firma de contabilitate.
Contabilii buni se gasesc la Realcont.ro si ofera servicii premium, spre deosebire de cei care posteaza anunturi la mica publicitate si au multe pretentii. Despre contabilii individuali nu stii decat ceea ce doresc ei sa stii si de regula se lauda singuri nu gluma: ca au experienta, ca tin evidente contabile fara greseala, ca lucreaza in conditii de stres maxim si ca au spirit de echipa si ca salariul solicitat nu acopera nici pe departe competentele lor profesionale.
Referinte despre Realcont.ro se pot lua de la cei care lucreaza de 14 ani cu acesti contabili de exceptie. Iata ce declara cativa dintre beneficiari:
“De cand Realcont.ro se ocupa de evidentele contabile ale pensiunii noastre, am redus cheltuielile la maximum si avem beneficii. Toate operatiunile se executa online, evidentele se trimit la fel si nici macar nu este nevoie de birou pentru contabilitate ca inainte. Inainte contabilitatea era foarte scumpa fiindca era compusa din urmatoarele cheltuieli:
-factura de electricitate+ cheltuielile legate de incalzirea biroului
-computerul si imprimanta, consumabilele
-salariul lunar al contabilului si plata contributiilor.
Acum, am simplificat cheltuielile si evidentele contabile sunt perfecte.” (J.L., proprietar pensiune)
“Este pentru prima data cand cineva lucreaza 3 luni gratuit pentru noi ca rasplata pentru ca l-am angajat un an sa ne tina evidentele. Tarifele sunt cu 50% mai ieftine decat cele mai mici preturi practicate de alti contabili”. N.M, manager restaurant.
De 14 ani, Realcont.ro ofera cei mai buni contabili din lume, care sa se ocupe serios de afacerea ta. Ai evaluarile clientilor pe site, poti lua contact cu ei si te poti interesa sau ii poti angaja pentru 3 luni de proba sa te convingi. Trebuie sa stii ca beneficiarii au declarat ca profesionistii de aici nu gresesc, dar daca inevitabilul se produce, ei au activitatea profesionala asigurata si vei primi despagubiri.
Poti incepe solicitand consilierea, daca esti la inceput si puteti sa stabiliti impreuna un plan de actiune. Apoi le soliciti evidente contabile digitalizate, sa scapi de punerea la dispozitie si intretinerea biroului. Daca esti circumspect si ai nevoie de o experienta personala, fiindca esti Toma Necredinciosul, semneaza contract de colaborare pentru o perioada mai scurta, dar tu esti cel care pierde fiindca, dupa cum ai auzit la un contract semnat pe 12 luni, primesti o perioada de 3 luni de gratuitate.
Tine minte ca nu la mica publicitate gasesti contabili priceputi, ci la firma Realcont.ro! Aici profesionistii isi desfasoara legal activitatea, sunt onesti si disponibili, iar bilantul lor este calculate fara eroare.
Contabilii vor fi mereu necesari de aceea este bine sa stii unde ii gasesti pe cei mai buni dintre ei.

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin