Te-ai saturat sa dai banii pe abonamentele la sala sau poate te simti stanjenit atunci cand ajungi acolo? Cred ca a venit momentul sa faci o schimbare si sa iti creezi propria sala acasa.
Cel mai important aparat si cel mai multifunctional este bara tractiuni perete. Aceasta bara este foarte utila deoarece o poti monta la in orice loc din casa ta si se poate transporta oricand oriunde.
Cu acest aparat poti lucra aproape toate grupele musculare prin diferite exercitii.Poate iti doresti si tu un spate lat si conturat sau ai vazut la multi baieti acea forma de V care arata nemaipomenit, cred ca este momentul sa faci ceva si sa incerci sa te definesti singur de acasa. Acum iti voi prezenta cateva beneficii si cateva exercitii pe care le poti face cu ajutorul acesteia.
Tractiunile in care bara ajunge fie la ceafa, fie la piept.Tractiunile cu bara la ceafa te ajuta foarte mult la latirea si ingrosarea partii exterioare a spatelui.Acest exercitiu pune foarte multa presiune pe zona trapezului, astfel ca spatele tau va capata acea forma de V.Tractiunile la piept te ajuta si ele atat la latire cat si la ingrosarea spatelui, partea interioara a trapezului este si ea la randul ei foarte solicitata.De asemenea, bara poate sa fie folosita si pentru incalzirea muschilor prin suspendarea pe aceasta si ramanerea in pozitie fixa timp de cateva secunde. Este un exercitiu folosit foarte frecvent deoarece iti intinde o mare parte din muschi.
Nu te teme daca aceste exercitii nu iti vor reusi imediat, prin exercitiu vei putea ajunge sa faci cat mai multe repetari.Iti propun ca pentru inceput sa nu flexezi total mainile si sa lasi putin bratele in tensiune, apoi dupa ce te inveti cu aceste exercitii incearca sa le executi cu bratele cat mai intinse, aceasta este cea mai corecta forma.
Incearca sa depasesti scuzele de genul “nu am timp” sau amanarile frecvente. A venit momentul sa iei initiativa cu privire la corpul tau.

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin