Doar un punct de vedere…..

Cand am inceput sa scriu pe blog comentam doar chestiun de ordin politic, economic sau social.Am incetat sa fac acest lucru cand mi-am diversificat blogul si cand mi-am dat seama ca , la un moment dat, ce scriam nu mai interesa pe nimeni…..lumea se saturase….

Stiu ca exista oameni mai compententi decat mine pentru a comenta insa am si eu o opinie….O fi buna, o fi rea, simt nevoia s-o exprim.

Aud vorbindu-se in jurul meu despre gratiere,amnistie, cod penal….Mitinguri, marsuri, proteste….

Este noprmal ca vocea strazii sa se faca auzita!

Nu ii inteleg pe cei de la putere.Cum naiba sa te crezi atat de tare si sa comiti o asemenea greseala? E clar, doreai sa iti scapi penalii sa ajunga in spatele gratilor dar aveai timp 4 (patru) ani sa o faci! Nu in prima luna de mandat! Ai castigat alegerile cu 45% si te crezi D-zeu? Nici Iliescu care avea 90% sau mai mult incredere nu si-a permis sa ia peste picior masele (martie ’90).”Bunicuta” era mai diplonata decat lupii tineri……

Asta e dovada cat de mult le este frica de puscarie….

S-a pus in dezbatere publica : conditiile grele din puscarii, viata groaznica a condamnatilor, dreptuurile omului…
Puscaria este grea pentru arestatii obisnuiti , VIP-urile au parte de tratament special si acolo!

Ce este mai important, un spital sau o inchisoare? O scoala conteaza mai putin decat puscaria?
Optez pentru spitale si scoli!

Recent am fost prin cateva spitale.Spatii mici , inghesuiala, saloane in care stau cate 4 – 5 persoane (in cel mai bun caz) iar la Spitalul Epidemic unde virusii topaie in voie intr-un salon stau 8-10 persoane, mancarea este infioratoare (aspect si gust), echipamentul medical dateaza din anii ’70-’80, pereti scorojoiti, mucegai…..Si ne mai miram de infecctii intraspitaliscesti? Pacientii au un grup sanitar pe hol…Se duc cu perfuzia la buda…

Daca as fi grangure la Sanatate as propune daramarea acestor focare de infectie si construirea unora noi…Se moare in spitale si guvernantii sunt obsedati de puscarii…..Se iau banii romanilor pentru a imbunatatii traiul detinutilor…Dar copiii care ajung in spitale cu o infectie minora si risca sa ia nu stiu ce stafilococ?? Cu drepturile lor cum ramane?

N-as vrea sa fiu inteles gresit.Nu am nimic cu detinutii dar scuzati-ma daca pun pe prim plan scolile si spitalele. O natiune pentru a fi puternica are nevoie de spitale si de scoli bine puse la punct.Daca astea functioneaza la capacitate maxima si infractionalitatea este mai mica.

Daca si justitia isi face treaba, este perfect….

Spitale moderne nu avem , scoli bine dotate nu avem. De ce? Pentru ca daca se imbolnavesc , politicienii nostri se trateaza la Viena sau in Turcia iar odraselele lor studiaza la Harward sau in Finlanda.

Inchisori fara conditii avem. De ce?? Pentru ca nu s-au gandit ca vor ajunge si ei in ele?? Cred ca da.

PS.Ce am scris reprezinta doar un punct de vedere. Al meu…al unuia care este antisistem…..care a ajuns la concluzia ca in politica te bagi ca sa faci bani, sa furi, sa corupi fara sa te intereseze de soarta fraierilor care te-au votat.

PS.2.Nu stiu cate like-uri voi pierde , dar chiar nu imi pasa !

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

4 Comments

  1. Nu esti singurul care gandeste asa; sunt multe aspecte de comentat,dar…cine ne asculta;Alesii fac legi favorabile lor ;se “razboiesc”intre ei,care e mai mare,mai tare,mai ….mai…..Se pot scrie multe pagini ……

    • Da, din pacate ai dreptate…

    • Multumesc, dar din pacate degeaba…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LIKE ME ON FACEBOOK

Commercial

cel.ro%20 hashastravel.ro evomag.ro%20

CATEGORIES

ARCHIVES

Blog Award

Blog Award

Photo Award

Semn spre carte

FOR MYSELF

Copyright

Creative Commons License
Cartim Blog - My Point of View by Caritm is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Romania License.
Based on a work at www.cartim.ro.
Permissions beyond the scope of this license may be available at http://www.cartim.ro/.