Imprumut avantajos pentru nevoi personale cu garantie imobiliara

Ca multi altii si eu am un credit la banca de acum multi ani de zile, cand mi-am cumparat o locuinta. In mod clar, nu mai pot face un alt credit la banca, ci trebuie sa astept incheierea celor 30 de ani.

Insa, de curand am descoperit o solutie care ma poate ajuta – un credit cu buletinul De unde? De la o institutie financiara nebancara.

Pe cei de la Happy-Credit.ro i-am gasit din intamplare. Mi s-a parut interesant ce ofera ei si am incercat sa aflu cat mai multe detalii legate de creditul cu buletinul. Astfel, am aflat ca:


– Am nevoie de un venit minim de 400 lei;
– Pot imprumuta intre 1.000 si 10.000 lei;
– Varsa minima de imprumut este de 18 ani;
– Am nevoie doar de buletin;
– Voi primi aprobarea in maxim 24 de ore;
– Nu am nevoie de garantii;
– Ratele sunt fixe.

Daca te intereseaza un astfel de credit, pe site gasesti toate informatiile. Eu am apelat la ei cand mi-am cumparat masina, deoarece mai aveam nevoie de o diferenta de bani.

Insa, la Happy-Credit.ro poti cere si un credit cu ipoteca.

Imprumutul de nevoi personale cu garantie imobiliara poate fi ceea ce cauti de mult timp. Nu conteaza daca mai ai sau nu alte credite, tot ce conteaza este sa ai o proprietate care sa iti apartina. Totul este simplu, transparent si fara limita de varsta.

Banii vor fi livrati in contul tau in cel mai scurt timp, nu exista comisioane ascunse, dobanda este fixa si nu conteaza daca ai alte credite.

Actele necesare pentru un astfel de credit le gasesti pe site. Vei avea parte de o experienta placuta si te vei bucura de bani intr-un timp scurt.

Cei de la Happy Credit sunt de incredere. Institutia lor este inregistrata in Registrul General al Bancii Nationale a Romaniei si are capital 100% romanesc. De aici poti beneficia de urmatoarele tipuri de imprumuturi:

 • Imprumut ultra rapid pentru salariati;

 • Imprumut ultra rapid pentru pensionari;

 • Imprumut ultra rapid cu garantie imobiliara;

 • Imprumut cu garantie imobiliara pentru IMM.

Ai pe site toate detaliile care te-ar putea interesa.

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

1 Comment

 1. Salutare tuturor,

  Sunt creditor privat de împrumut, creditor fiabil și fiabil; Îi împrumut companiilor și persoanelor fizice la o rată a dobânzii scăzută și accesibilă de 2%. Dacă vi s-a refuzat un împrumut de la o instituție financiară bancară pentru unul sau mai multe motive. Căutați un împrumut de afaceri, împrumut personal, împrumut ipotecar, împrumut auto, împrumut student, împrumut de consolidare a datoriei, împrumut negarantat și capital de risc? Sunteți în locul potrivit pentru soluția dvs. de împrumut Dacă sunteți interesat de oferta de împrumut, vă rugăm să ne contactați prin e-mail: (rolandfredrickloaninsuranceplc@gmail.com)
  Salutari,

  Dl. Roland Fredrick

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LIKE ME ON FACEBOOK

Commercial

hashastravel.ro libris.ro%20 evomag.ro%20 libris.ro%20

CATEGORIES

ARCHIVES

Blog Award

Blog Award

Photo Award

Semn spre carte

FOR MYSELF

Copyright

Creative Commons License
Cartim Blog - My Point of View by Caritm is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Romania License.
Based on a work at www.cartim.ro.
Permissions beyond the scope of this license may be available at http://www.cartim.ro/.