Produsele de la Ceasmania te invata sa fii punctual

Pentru unul din prietenii mei, intarzierea era o a doua natura. Trebuie sa spun ca nu numai la intalnirile cu domnisoarele din viața lui intarzia, ci si chiar la serviciu… Dar asta nu e deloc o consolare pebtru respectivele cred ca ele au si uitat de cate ori nu s-au gândit ca sunt inselate.

Nu stiu de cate ori, mi-a făcut și mie figura asta iar in timp ce asteptam in soare sau in frig, am construit in minte scenarii apocaliptice. Imi ziceam ca poate cine stie ce nenorocire l-a lovit! Dar nu, nimic din toate astea – am sfarsit prin a ajunge la concluzia ca la el intarziatul devenise un soi de hobby. Sau, mai stii? – poate chiar o vocatie.

Prietena lui mi-a povestit ca l-a așteptat pe acesta 8 (opt!) sferturi academnice ca nu reusea sa se incadreze niciodata in „sfertul academic”.. Acum trei luni, a intarziat iar cu doua ore si când a fost luat la întrebări el s-a ustificat ca. (pretextand ca i s-a descarcat bateria telefonului mobil si „a pierdut notiunea timpului”, de parca ar fi avut-o vreodata), domnisoara i-a intors spatele fara explicatii.

Prietena lui mi-a mai spus:

“Poate ca daca n-ar fi fost scorpia aia de matusi-mea, care mi-a zis ca „bine i-am facut”, nu m-as fi gandit sa-l iert. (Asa-s eu, incapatanata, fac intotdeauna fix pe dos decat ce mi se zice! Iar daca matusi-mea zice de o chestie ca-i alba, atunci pot fi sigura ca, daca nu e neagra ca smoala, e macar gri-inchis sau maro – tot inchis!).

Timp de o saptamana, l-am lasat pe „dumnealui” sa fiarba in suc propriu. Apoi am pus mana pe telefon si l-am sunat. Cand a raspuns, nu i-am dat timp nici macar sa rasufle. I-am cerut pe un ton ultimativ sa-si faca aparitia la ora 18 fix (nu „trecute fix”, cum obisnuia!) in Piata Unirii, in parc. Spre marea mea uimire, a fost punctual. L-am „luat de urechi” si l-am dus putin mai incolo, pe bulevardul Regina Maria, la magazinul Ceasmania. Se gasesc acolo – la preturi mai mult decat decente – peste 1000 de modele de ceasuri de mana faine de tot, rezistente la apa, la socuri si la oxidare : ceasuri barbati,ceasuri de dama si ceasuri pentru copii si tot felul de accesorii. „Dumnealui” s-a ales la faza asta cu un ceas de mana ultraelegant. Si a inteles perfect aluzia – de atunci nu a mai intarziat!”

In sinea mea   mi-am zis  ca ar trebui sa incerc si eu metoda asta, poate ma aleg cu un astfel de cadou.

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

4 Comments

  1. Te spala cumva pe dinti si te imbraca de dimineata produsele ? :)))

    • 😛
      Cred c iti arata doar ora exacra ….

    • Si eu 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LIKE ME ON FACEBOOK

Commercial

evomag.ro%20 libris.ro%20

CATEGORIES

ARCHIVES

Blog Award

Blog Award

Photo Award

Semn spre carte

FOR MYSELF

Copyright

Creative Commons License
Cartim Blog - My Point of View by Caritm is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Romania License.
Based on a work at www.cartim.ro.
Permissions beyond the scope of this license may be available at http://www.cartim.ro/.