Stiu dupa simptome cand motorul meu de BMW are nevoie de sablare chiulasa. Atunci consuma el de zice ca a crapat rezervorul de motorina si trebuie sa alimentez des. Daca nu as fi nevoit sa plec cu masina atunci, nu as scoate-o din garaj la cat consuma. Pe urma, motorul nu mai merge uniform. Kilometri intregi merge snur, apoi ma tine numai in zmucituri. Trebuie sa avertizez oamenii din masina sa se tina bine si sa-si fereasca grijulii capetele sa nu se lovesca de corpurile dure.
Acum, slava Domnului am experienta, stiu ce hiba are si mai ales cui sa ma adresez, dar in trecut o duceam la anumite ateliere, iar acolo imi demontau chiulasa, plateam cat nu face si imi tineau si masina in service cu zilele motivand ca sunt alte lucrari inaintea mea. Acum nu mai duc masina in alta parte decat la reprezentanta service BMW, iar experienta lor de 15 ani isi spune cuvantul. Expertiza in BMW, aparatura si echipamentele moderne de lucru ca si tehnicienii bine pregatiti profesional fac ca sablarea chiulasei sa fie posibila fara demontarea piesei, ci cu ajutorul particulelor fine de coaja de nuca.
Pe site exista o lista a serviciilor pe care Apbservice le ofera posesorilor de BMW, dar si un formular de solicitare programare sau de solicitare piese.
De pilda pentru la vara, inainte de plecarea in concediu, am de gand sa fac o revizie complete la ei fiindca ii stiu responsabili, iar girul lor inseamna calatorie in siguranta pe autostrada, pentru mine si familia mea si pentru ceilalti participanti la trafic care depind de starea tehnica a masinii mele. Multe accidente se intampla din cauza acestui lucru: defectiunile unei masini nereparate la timp determina un lant intreg de accidente.
In cazul in care schimbarea vitezelor va da batai de cap, Apbservice repara cutii de viteza la preturi foarte mici, iar la nevoie inlocuieste si piesele necesare fiind si o pepiniera de piese auto BMW. Tot la ei se fac inlocuire suporti axe came si axe came, iar in cazul in care nu stiti sigur ce are masina, rugati-i sa va faca o diagnoza computerizata ca este mult mai sigura.
Si pentru parbriz va puteti adresa cu incredere fiindca dupa demontarea celui spart, vi se monteaza unul nou cu cele mai bune consumabile si cu maxima responsabilitate.
Am plecat de la sablare chiulasa si de la experientele nefaste cu alte ateliere de reparat si am ajuns la cele mai bune si complete reparatii BMW la un pret corect.
Posesorii acestei marci de masina trebuie sa stie unde gasesc atelierul si motivele intemeiate pentru care se impune reparatul masinii aici:
-este cel mai aprovizionat magazin de piese auto, prin urmare este bine sa repari, unde se gasesc si piesele, sa nu mai fi pus pe drumuri, sa le cauti
-experienta de 15 ani si mii de clienti multumiti. Din start se stie ca posesorii de Bmw sunt exigenti. Multumirea lor inseamna servicii ireprosabile.
-sunt in pas cu tot ce apare nou in materie de echipamente, dar si de operatiuni (vezi sablare chiulasa, fara demontare).
-sunt profesionisti, onesti, prompti in onorarea cererilor.

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin