Toate canapelele curate inseamna sanatate si confort

Mi s-a intamplat de multe ori sa ma asez mai de sus si cu forta pe anumite canapele, iar praful sa invadeze incaperea. Se vedea cu ochiul liber cum se amesteca intr-o clipa cu aerul din incapere si ajungea sa fie respirat si sa otraveasca plamanii nostri.
Tot in praful acela care declansa un acces de tuse sau senzatia de inec se aflau acarieni, scame minuscule, virusi si bacterii.
De cate ori ti se intampla asta, oriunde te-ai afla iti dai seama ca in acel loc este nevoie de curatare canapele.
De cate ori s-a dat cu matura sau cu aspiratorul in incaperea aceea, praful s-a infiltrat in tesatura sau in piele patranzand pana in cel mai profund strat.
Si praful de pe pereti a ajuns tot acolo, asa ca periodic trebuie sa chemam firma de curatatorie la domiciliu sa curete covoarele, canapelele, fotoliile si saltelele. Toate aceste operatiuni le executa ireprosabil in cateva minute, fiindca aplica tehnici novative, cum ar fi curatarea pe baza de aburi si extractie-injectie.
Oamenii care se asaza pe canapea vin de pe strada, loc unde microbii circula liber printre noi. Ei au stat pe bancutele din parc si pe scaunele din autobuz.
Pe bancile din parc am vazut de multe ori stand caini vagabonzi si copii cu picioarele.
Toti microbii acestia din exterior sunt adusi in casele noastre, de aceea trebuie sa curatam canapelele cel putin o data la o luna.
Preturile nu sunt deloc mari si trebuie sa avem in vedere ca sanatatea noastra si a celor dragi este pe primul plan.
Un lucru imbucurator este acela ca nu trebuie sa dezmembram canapeaua sau sa o scoatem pe ferestre sa o ducem la curatatorie, fiindca firma prezentata de mine vine ea la canapea.
Intr-o vizita a lor puteti rezolva multe probleme. In afara curatarii tuturor lucrurilor din casa se pot ocupa si de scaunele auto ale masinii voastre.
La fel de promitator suna faptul ca nu pleaca pana nu elimina toate petele, iar cand ne cheama sa luam in primire canapelele sau mochetele acestea par ca noi.
Firma este renumita pentru colaborarea cu lanturi hoteliere de cinci stele, farmacii, supermarketuri, sali de spectacole si cinematografe, dar si aerogari si autogari.
Toate canapelele acelea care stralucesc de curatenie si pe care te asezi fara sa stai pe ganduri sunt curatate de profesionistii care isi dedica intreaga energie si pricepere victoriei in lupta cu petele.
Prezenta unei astfel de curatatorii in tara noastra reprezinta un adevarat castig. Ea este competitiva cu marile curatatorii din lumea intreaga prin promptitidinea serviciilor, echipamentele, aparatura si consumabilele din dotare.
Fie ca este vorba de canapeaua din holul de la intrarea in hotelul de lux sau de cea din cabinetul psihologului sau stomatologului, curatarea acesteia se impune, fiindca daca nu iese praf din ea, ne trezim ca ni se lipesc dizgratios hainele.
Dupa vizita specialistilor, aerul devine mai proaspat, aspectul canapelei imbietor, incat te asezi fara retinere pe ea.
Curatarea tapiteriilor reprezinta o investitie sigura in sanatate si confort, de aceea chemati curatatoria regulat. Nu lasati canapeaua sa prinda lustru si nu permiteti ca oaspetii sa se lipeasca de fata acesteia!

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

2 Comments

  1. Revin! M-am dus pe linkul acela. Se pare că sunt chiar în București!

    • Da, Zina , sunt in Bucuresti, daca ai nevoie le poti achizitiona 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LIKE ME ON FACEBOOK

RECOMAND

COMMERCIAL

elefant.ro%20 evomag.ro%20 elefant.ro%20 libris.ro%20

CATEGORIES

ARCHIVES

Blog Award

Blog Award

Photo Award

Semn spre carte

FOR MYSELF

www.PRchecker.info

Bloguri, Bloggeri si Cititori

Copyright

Creative Commons License
Cartim Blog - My Point of View by Caritm is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Romania License.
Based on a work at www.cartim.ro.
Permissions beyond the scope of this license may be available at http://www.cartim.ro/.