Vom continua azi periplul nostru printre simbolurile reprezentat de zodiacul totemic utilzat in cultura amerindiana.”Animalele spirituale” se suprapun celor din zodiacul european aratandu-ne semnificatii care intregesc trasaturile unei anumite zodii asa cum o cunoastem noi…

Cerbul acopera periaoda intre 21 mai – 20 iunie.

Element -_Aer.

Culoare – Portocoliu.

Piatra – Agatul.

Perioada pe care acest dragalas animal o reprezinta (Cerbul) este considerata ca fiind aceea de  “Inflorire  a Naturii”.

Cei nascuti  in aceasta periada sunt conventionali avand tendinta de a fi informati in ceea ce privește o gama multipla de subiecte, chiar daca pe unele le abordeaza superficiala. Cerbul cucereste prin  entuziasmul pentru viata sunt placuti fiind costienti  de carisma pe care au toan si sunt narcisici.Iubesc tot ce este de caliatate, le place sa fie in centul atentiei iar in societate isi sbjuga audienta cu povestile pe  care le spun.

IN dragoste , detin tot arsenalul necesar seducţtei. Chiar daca fac cuceriri cu usurinta, acest lucru nu-i impiedica sa se implice total şi sincer intr-o relatie. Celor nascuti in aceasta perioada le place sa calatoreasca, sa cunoasca tot timpul oameni noi si sa se dedice activitatilor care slujesc frumosul.

Persoanele nascute sub semnul acestui totem au o personalitate contradictorie: in aparenta sunt sensibile, insa in realitate sunt foarte puternice. Au o minte foarte ascutita si reusesc sa-si croiasca un drum foarte bun in viata. Isi indeplinesc toate dorintele si traiesc dupa anumite reguli si credinte. Singurul aspect negativ este ca trebuie sa se lupte cu proprii lor demoni, altfel risca sa intre in declin.

Ciocanitoarea aopera perioada cuprinsa intre 21 iunie – 21 iulie.

 

Element – Apa

Culoare – Roz

Piatra – Cuartul roz

 

Ciocanitoarea reprezinta “Zilele lungi de vara” ir cei nascuti sub acest semn calzi , emotionali si sensibili.In viata se lasa condusi de ceea ce le spune inima si nu ratiunea, sunt parinti deosebiti care aproape ating iposibilul pentru puiul lor.Reusesc sa imbine confortul si rumosul in casa lor.Prieteni loiali de multe ori ajung sa lase nevoile personale pentru a ajuta si rezolva problemele celor pe care ii considera apropiati.

Persoanele nascute in aceasta perioada sunt rabdatoare, tenace si foarte incapatanate cand isi propun ceva. Din modestie sau din frica de a nu atrage invidia, nativii acestei zodii prefera sa nu fie in centrul atentiei. In interiorul caminului, in mijlocul celor dragi, se simte cel mai bine. Firi energice, prietenoase, cu un simt estetic foarte dezvoltat, reusesc sa se faca simpatici celor cu care intra in contact. In fata celor pe care nu-i cunosc pot parea distanti, fiind rezervati cand vine vorba de necunoscuti.

Ciocanitoarea tine foarte mult la familie. Se lasa conduse de emotii si au tendinta sa devina prea sensibile in anumite situatii. Capata putere in momentul in care primesc afectiune de la persoanele din jur. Ele trebuie sa invete sa elimine energiile negative din viata lor si sa nu mai puna la suflet toate rautatile cu care se confrunta.

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin