Totemuri spirituale- horoscop totemic (3)

Continui prezentarea simbolurilor din zodiacul totemic utilzat in cultura amerindiana numite ”animalele spirituale” si asociate celor din zodiacul european aratandu-ne semnificatii care intregesc trasaturile  zodilor asa cum le cunoastem noi…

 

 

Somonul acopera periaoda cuprinsa intre 22 Iulie – 21 August.

 

Element -Foc.

Culoare – Rosu.

Piatra – Carneol.

 

Persoanele nascute in aceasta perioada sunt calde, entuziaste avand o energie contagioasaaa.Caractteristica lor centrala consta in faptul ca “inoata impotriva curentului” ceea ce face din acestia adevarati leaderi.Foarte increzatori in fortele lor  si in drrumul lor in viata, determinati, isi creeaza usor prieteni care sa-i urmeze.Sunt foarte emotiomali, afectivi , investesc foarte mult sentimental si afectivi asteptand sa primeasca la randul lui afectivitatea.Sensibil si  este foarte usor de ranit.

Cere ajutor de foarte putine ori dar este intotdeauna gata sa intinda o mana celor aflati in nevoie.

Are incredere in sine si nu precupeteste niciun efort pentru a-si atinge scopurile. Este scrupulous si foarte generos cu cei apropiati dar va recationa imediat atunci cand cineva incearca sa profite de bunatatea sa.

Sezonul benefic somonului este  primavara

Ursul acopera periaoda cuprinsa intre 22 august– 21  septembrie.

Element – Pamant.

Culoare – Maron.

Piatra – Topaz.

 

Independent , Ursul lucreaza din greu avand grija la detalii…Ii place rutina avand rezista la schimbare …

Cel guvernat de spiritul puternic al ursului nu isi va pierde niciodata capul in fata greutatilor. Are picioarele pe pamant si nu crede decat in ceea ce e palpabil, fara sa-l faca neaparat materialist.

Are totusi o inclinatie catre placerile carnii si valorile materiale. Emana o stare de calm si siguranta, oferind protectie celor mai slabi decat el. Este un excelent diplomat si aplaneaza foarte bine conflictele. Caldura sa sufleteasca atrage multi oameni in jurul sau si leaga usor prietenii. De asemenea, are un talent nativ pentru organizare.

Este un familist  convins facand totul pentru a-si pune la adapost familia si pe cei dragi.Isi aleg partenerul de viata pornind de la criteriul fidelitatii.

Nu iau decizii foarte repede, insa de cele mai multe ori acestea sunt juste si bine chibzuite. Nu tin cont de prima impresie si se bazeaza de cele mai multe ori pe fapte, decat pe opinii. Cu toate ca par foarte calmi, in momentul in care paharul s-a umplut, furia lor este devastatoare.

 

 

Corbul acopera periaoda cuprinsa intre 22 septembrie– 21 octombrie .

Element – Aer.

Culoare –Albastru.

Piatra – Azurit.

 

Chiar daca corbii sunnt considerati foarte vorbareti  cei  nascuti sub acest semn sunt discreti, prietenosi , si dorinci sa faca parte dintr-un grup.Au abilitatea de a negocia si de a se erija in mediatori.

Cel nascut sub stapanirea Corbului este om chibzuit si intelept. Deciziile sale sunt intotdeauna corecte iar oamenii din jur se pot baza pe judecata sa dreapta.

Singurul repros care i se poate aduce este poate ritmul lent in care isi traieste viata. Va invata insa cu timpul iar un partener potrivit in dragoste ii va indrepta acest mic defect.

Stapaneste pana la perfectiune arta diplomatica si se poate dovedi a fi un mic manipulator. Cu intentii cat se poate de nobile, sau cel putin asa va sustine.

 

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

6 Comments

 1. Mă bucur că ai continuat horoscopul totemic, aștept cu nerăbdare să ajungem cu el la începutul lui decembrie. ☺ Până atunci, nu pot să nu observ ce bine li se potrivește până acum rudelor și prietenilor!

 2. Nu mai e mult de aste[tat 😛

  Ma bucur ca iti place, nu credeam ca va “prinde” la cititori aces subiect.

  • Cum să nu prindă?! Cred că orice om e interesat de profilul său spiritual și vrea să afle cât mai multe despre sine, chiar și cu ajutorul horoscopului.
   Mi-ar fi plăcut să ai sub articole niște butoane de ”Share”, să putem distribui pe rețele postările care ne plac. Măcar Facebook, Twitter și Google +.

  • Nu stiu, nu multa s-a aratat interesata…

   Acum , exista butonase le de share .Multumesc pentru sugestie, Zina 🙂

 3. Interesante! Eu as fi somon! Dar fiind la inceputul perioadei, cred ca trasaturile sunt cam mixte cu zodia anterioara, de ciocanitoare! 😀

  Multumesc de prezentare, draga Eddie!
  Un weekend pe placul tau sa ai! 🙂

  • Cu multa placere , Suzana 🙂

   Weekend placut si tie !!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LIKE ME ON FACEBOOK

Commercial

evomag.ro%20 libris.ro%20 evomag.ro%20

CATEGORIES

ARCHIVES

Blog Award

Blog Award

Photo Award

Semn spre carte

FOR MYSELF

Copyright

Creative Commons License
Cartim Blog - My Point of View by Caritm is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Romania License.
Based on a work at www.cartim.ro.
Permissions beyond the scope of this license may be available at http://www.cartim.ro/.