Se apropie nunta, iar alergatura nu conteneste. Doresti ca despre ceremonia voastra sa se vorbeasca peste ani si ani, tocmai de aceea vrei verighete cum nu vezi pe toate degetele.
Verighete cu diamante dupa propriul tau design, avand posibilitatea sa alegi greutatea, culoarea si tipul aurului poti comanda pe Jomaz.ro. Tu si ea puteti deveni creatorii propriilor verighete ca doar voi le veti purta toata viata pe degete.

Iata cum puteti proceda, in cazul in care nu va place nicio pereche de verighete aflata in stoc:

-discutati cu personalul magazinului, despre datele importante ale bijuteriilor: tipul de aur, gramajul, culoarea aurului, alegeti pietrele pretioase pe care le doriti si indicate masura
-oferiti modelul care v-ar placea, adica o poza, un link de pe internet, eventual precizati ce imbunatatiri sau modificari doriti
-In cazul in care nu exista fotografii cu produsul dorit, oferiti detalii bijutierilor
-dati un avans de 30% din pretul total al comenzii si este bine de stiut ca suma nu este returnabila, deci trebuie sa va ganditi bine inainte.
-dati comanda din timp fiindca finalizarea ei se va face dupa 1-2 saptamani de munca intensa.

Atentie! Se pot comanda si verighete din platina, iar aurul poate fi de 14 sau 18 karate, alb, galben si roz!
Iata ce se obliga sa faca bijutierii:

1) Sa urmeze intocmai instructiunile dumneavostra
2) Sa va trimita imagini computerizate cu aspectul final al comenzii dumneavoastra
3) Sa accepte returul, daca verighetele au defecte.

Evident ca in magazine sunt multe produse frumoase pe care le puteti alege si comanda, preturile fiind accesibile tuturor.
La vanzare sunt si produse unicat. Trebuie doar sa va decideti din timp, daca veti cumpara verighete gata facute sau preferati sa le comandati. Daca inelul de logodna il cumparati singur fiindca doriti sa o surprindeti, verighetele comandati-le impreuna, fiindca le purtati toata viata!

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin