Cred, ca era ultimul om, despre care credeam , ca am sa sccriu vreodata.

Deh, cum spune americanul: “Never say never”, iata ca s-a intamplat, din cauza caniculei , cred 🙂

Azi au fost 37 de grade si cred ca mi-a afectat in mod profund, procesul de gandire si mai ales cel de concentrare.Detest canicula, caldura si vara, in general, si se pare ca toate la un loc, au dus la un deficit de idei, care ma face sa scriu, despre un om, pe care nu-l agreeez sub nici o forma: despre Mircea Badea.

Este un tip caruia, eu, nu am de gand ,sa ii etalez calitatiile sau defectele, nici sa ii analizez personalitatea sau comportamentul, mult prea arogant chiar si pentru un “Mitica” ( a nu se crede ca am ceva cu bucurestenii, am prieteni acolo, mama mea este de acolo), dar am vazut zilele acestea o intamplare, care cred ca a fost regizata, sa semene cu “Poltergeist” a lui Spielberg, ce a avut loc in timpul emisiunii, mai sus amintitului, Badea.

Daca nu a fost regizata pentru rating intamplarea, s-ar putea spune, ca peBadea l-au ajuns blestemele celor pe care-i desfinteaza, in pretioasa sa emisiune.

Sa-ti ia foc laptopul, de la o pana de curent ? Sa fim seriosi , nici daca arunca cu apa pe priza sau pe aparat, nu se intampla, sau daca chiar ar fi sa se intample asa ceva, sansele ca intamplarea sa aiba loc, cand emisiunea este on air sunt 1 la 10.000, dar sa nu uitam , totul este posibil la “Late Night Show with Mircea Badea” , ce mai Letterman sau Jay Leno (ups , ca s-a retras omul), astia sunt mici copii, Badea is the Best.

Ce nu face omul, pentru audienta? Sau e tot canicula de vina? S-au supraincalzit aparatele si de aceea au luat foc.
Eh, ce e un laptol stricat pentru trustul lui Voiculescu? O sa ii cumpere acestui baiat obroznic, altul, ca merita, la cata lume batjocoreste si ce conturi politice regleaza.

Va propun sa il urmarim, pe Badea “luptandu-se” cu un biet laptop, “care nu mai becuieste”.

In caldura aceasta ,sa ne pastram optimismul, ca maine va fi ceva mai bine.

“Toate cele bune” va doresc si… beti multa apa 🙂 Nu uitati, e CANICULA!