– Woof – woof , meow- meow, suntem blanosii lui Cartim. Deoarece Bipedul
nostru este obosit care cand se pune la computer adoarme incercand sa scrie un articol pe blog si pentru a-i scoate gandurile negre din cap si din suflet am complotat sa il tinem ocupat 🙂

– Eu imi fac treaba.
– Cum faci asta, umbra cenusie?
– Pai, nu se culca in ritm de globuri rostogolite si nu il trezesc tot asa? Nu am descompletat bradul?
– L-ai dat si jos..woof-woof.
– Junior draga, aia a fost o greseala, am crezut ca rezista…Nu m-ai vazut cu cata gratie dau globurile jos din brad si fug cu ele in gura?
– Da, bine ca sunt legate cu snur pentru cadouri… 🙂
– Vreti sa va spun ceva? Eu ca reprezentant al felinelor sunt multumit de Biped..
– Mare minune sa vezi o felina multumita….

– Esti rautacios York! Imi pare rau ca bunica e la spital dar Bipedul ma rasfata.Nu ma mangaie cum o face mama lui dar imi cumpara doar bunatati: , Gourme, Wiskas,Orlando….
– Esti materialist , woof-woof .
– Sa punem la cale o strategie prin care sa il tinem ocupat si obosit pentru a-l face sa nu se gandeasca la lucturi triste.
– – Wooof- woof, Junior,eu zic sa ne cerem de patru ori afara.
– Tu motane? Ce propui?
– Meow, acum nu mai am brad si nici globuri dar gasesc eu ceva.Cred ca pot sa ii atrag atentia cu un glob dosit pe sub mobila.Dar eu zic sa nu il obosim prea tare, doar ati vazut ca atunci cand dat bradul jos nici nu a reactionat desi credeam ca am s-o iau pe coaja.
-York?
– Woof , eu zic sa mai incercam faza cu energia pozitiva si cu cea negativa.Sa o echilibram pentru ca Bipedul sa poata rezista cu bine incercarilor prin care trece acim.Sa il sustinem.
– Nu degeaba iti spune “Inteleptul”.Asa o sa facem!Vne, prefaceti-va ca dormiti! Tu York sa-te pe langa el si da din ciotul tau de codita, stii ca ii place.Tu ,Thomas ,pisicesteste in picioarele lui cum face pisicuta maidaneza pe care o hraneste cand mergem afara.

– Si mandria mea ?
– Ce mandrie, mai? Cand te-am gasit sub tufis si aveai ici 10 zile erai mandru? Plangeeai ca din gaura de sarpe.Cat de rasat erai atunci? El te-a facut “domn”.Rus afurisit!
– Dar sunt de acord! Si ce sa fac eu daca sunt rus? Nu inseamna ca am legatura cu Putin…..Stiu ca voi sunteti britanici si va sustin in tot ce faceti , meow!
– Si pe mine …woof-wooof , Nu stiu daca mai traiam daca nu ma adopta el!
– Bine York, tu esti rasat , arborele tau genealogic o dovedeste…Nu e vina ta ca ai avut stapani cretini.
– Da, el m-a salvat din iadul ala si cata rabdare a avut cu mine sa imi revin. Dar hai sa nu ne lamentam , sa il facem fericit pe salvatorul nostru,
– Woof, sa punem si poze! Daca tot suntem hackeri , sa fim pana la capat.
– Bine punctat ,Junior 🙂

DSC05086

IF

IF.

DSC05617

IF

Pe tema oboselii au mai scris: