Imi plac foarte mult cristalele, de fapt, mai bine spus , le ador.

De cate ri ajungeam in zona Sibiului si a Brasovului, nu puteam sa nu ma opresc in targuri si nu cumpar cristale.De la ametist la cuart ,hematit, onix sau jad, nu conta, cumparam pana am ajuns sa am o mica colectie.

CristaleIn timp am avut curiozitatea si am citit mult despre efectele curative ale cestora.Desi, prin structura sunt invatat sa cred in lucruri concrete, viata m-a invatat ca, unele lucruri nedovedite a Chiar daca exista persoane care neaga calitatile curative ale acestora, puterea pietrelor exista si continua sa se manifeste, existand si o terapie bazata pe pietre semipretioase. Aceasta terapie este una din stravechile stiinte naturiste practicata in India acum cateva milioane de ani; pierduta odata cu trecerea timpului, castiga teren, in zilele noastre, printr-o mai buna intelegere. u un efect mai mare asupra noastra,fiind in competitie directa cu demonstratiile stiintei.

Toata lumea este atrasa de pietrele pretioase și semipretioase ele fiind folosite în decursul timpului ca podoabe si simboluri ale puterii. Pentru cele mai multe persoane, un cristal sau o bijuterie care contine un cristal are importanta numai din punct de vedere estetic. Acest lucru este important, datorita faptului ca aun lucru purtat cu placere, iubit chiar, poate aduce indiscutabil beneficii celui care îl poarta. La fel de bine însa, acelasi cristal sau bijuterie care contine un cristal, poate crea discomfort sau chiar anumite afectiuni fizice persoanei care îl poarta sau îl deține.

In functie de valoarea cristalului, de frumusețea lui, de felul in care atrage privirile, acesta capteaaza și inmagazioneaza informatii. Aproape fiecare diamant celebru are atasata o legenda cu un blestem sau o superstite.

Cert e ca aceste pietre degaaja energii pe care daca stim sa le folosim ne sunt benefice. Fiecarei zodii ii este asociata o piatra, iar purtand-o posesorul acesteia poate crede ca energia repsectivei pietre ii aduce noroc si astfel se declanseaza in subconstient,increderea in fortele proprii, cresterea stimmei de sine, siguranta.Toate astea duc la reusita…

Si atunci ma interb : De ce trebuie sa ne dam mari oameni de stiinta si sa demolam credinta unotra care cred in asemenea talismane??Ca parere personala , cred ca orice lucru care poate ajuta un om, trebuie folosit.

Cristale

Cristale

Cristale