Cerandu-mi zeci de scuze ,scriu aceasta postare intarziata adresata jocului nostru.

Ramas doua zile fara net din cauze necunoscute si apoi cand acesta (netul) a reaparaut cu viteza dubla am ramas fara tastatura din cauza lui Denis….

In doua cuvinte:

Mi-au fost lasate pe birou, intr-un bol, niste saratele.Langa ele, mi-a fost lasat un pahar cu lapte si avem eu un pahar cu apa…..Cum Denis al meu are abilitati de hotoman, s-a urcat pe scaunul meu , a furat din saratele dar a varsat ambele pahare pe tastatura….. degeaba m-am chinuit de am scos fiecare tasta si am curatat-o cu spirt , nu a mai mers…Era o tastura multimdia pe care o aveam de 8 ani, foarte faina (la care am revenit dupa ce am incercat sa ma “modernizez”).
Mentionez ca le ascunde in diverse parti ale casei 🙂 mimand cu boticul gestul de acoperire a unei gauri existente doar in capsorul lui simpatic 🙂 noroc ca i-am depistat ascunzatorile….

Fiind direct responsabil de faptul ca nu imi puteam accesa propriul computer (nu puteam tasta nici parola) l-am luat pe Suca ( a se citi Denisuca 🙂 ) cu mine pe jos pana la primul magazin IT de unde am achizitionat una bucata tastatura (multimedia) ….A fost mai scumpa decat daca as fi comandat-o de pe internet dar , daca mai adaug si curieratul, la aceasi suma as fi ajuns….

Denis nu s-a simtit cu musca pe caciula, lui chiar i-a placut expeditia…Hotomanul…..

DSC08333

In ziua in care nu am avut internet m-am uitat la cele 8 ectanizari din franciza Harry Potter (ca sa stiti daca cumva ma comport ca un copil care acum a descoperit vraja si bagheta…. pe Severus, Dumbledore si compania ….. 🙂

Sa revenim la cuvintele noastre…..

Deoarece nimeni nu s-a indurat sa imi trimita cuvinte sau teme, va prezint cele 12 pe care Inspiratia mi le-a soptit: ratiune, sentiment, vraja, bagheta, ceaun, matura, colonel, magie, planete, dragon, potiune, talisman.

Ca tema pentru aceasta saptamana va propun: Aleea amintirilor.

Pentru inspiratie va daruiesc:

amintiri1-dw1

valiza-2

amintiri-54_4d2f11e6b58da6

Dedicatia muzicala a acestei saptamani este:


Tabele:

Cele 12 cuvinte au fost amestecate de:

Pe aceeasi tema au mai scris:

Saptamana frumoasa!