A mai trecut saptmana. Penreu mine a fost una plina…

Initial am fost caraus prin noul Mall insotindu-mi doamnele la vanatoarea de reduceri (2 zile la rand), apoi am fost la “ferma” (locul unde sunt adunati si ingrijiti cativa catei pe care am reusit sa ii salvam de pe strazile aglomerate ale orasului) unde laolalta cu ceilalti am pus umarul la hranirea lor si curatarea tarcurilor….

Sambata am avut o inatalnire cu o amica de pe Facebook si cu prietenii acesteia.Am primit un cadou surpriza care mi-a confirmat faptul (daca mai era nevoie) ca nu am depasit cu mult pragul copilariei 🙂 si ca Sylvester motanul ramane vedeta cea mai indragita de mine 🙂 Acum sunt mandrul posesor al unui ceas de mana cu….Sylvester….. 🙂 🙂 si al unei jucarele 🙂

Ceas

Sly

Prietenul meu cu nasul umed m-a insotit si a fost mica “vedeta” a serii 🙂 toate acestea dupa ce mi-a mastrasit fermoarele la doua rucsacuri ….El a primit o zgrada cu batic si unelte de toaletaj.

Denis pazind rucsacul

Ii multumim Adrianei inca o data pentru daruri 🙂

Cuvintele acestei editii sunt:gram, mot, basma,alee, borceluta, menta, crini, mamaliga, snop, incolor, eprubeta,mufa, ventilatie.

Tema
acestei editii m-am gandit sa fie:

extreme

Va daruiesc cate un far maritim pentru ca prin lumina data de acesta sa va gasiti inspiratia mai repede si mai usor 🙂

Far maritim

Far pe stanca

Far in iarna

Am si o dedicatie muzicala pentru voi:

Tabelele:

Au scris folosind cele 12 cuvinte:

Pe aceasta tema au mai scris:

Zile frumoase !!