Trebuie sa va fac o marturisire: nu e bine sa razi de raul altuia.Recunosc ca am ras cu lacrimi cand Vienela a povestit cum Bruno, catelul ei, i-a mancat friptura din farfurie.

Dupa ce ieri am avut o zi turbata alergand toata ziua, seara m-am bucurat ca ma astepta o bucatica de friptura cu cartofi si salata.Eram lihnit si salivam dar m-am dus pana in baie sa ma spal pe maini.

Cumplita greseala! Cand m-am asezat la masa m-am uitat in farfurie si mi-am dat seama ca se schimbase ceva in aranjamentul initial al alimentelor… Ceva nu era in regula… In cateva secunde m-am dumirit….Lipsea friptura …M-am uitat in jur si am realizat ca prietenul meu, Denis,micutul Denis, se infrupta din friptura mea.Manca cu atata pofta de parca imi facea in ciuda 🙂

Nu l-am certat dar i-am zis “Nu ti-e rusine? Ce, iti mananc Royal Canin-ul? Esti un mic hot!! Macar a fost buna? Ti-a priit?”

Se uita la mine cu niste ochi negri si cu o moaca atat de nevinovata ca m-a apucat rasul…Cum a auzit sunetul rasului meu a inceput sa dea din codita iar crisparea ii trecuse.

Apoi s-a lins pe botic..

Ce sa mai fac ? Mi-am scos o cutie de Almete din care am mancat cateva linguri si m-am dus la culcare urmat de Denis care s-a ghemuit langa mine adormind instant si visand frumos cu burtica plina 🙂

Si eu care credeam ca un catel atat de micut (5 KG) nu este un hotoman…Se pare ca m-am inselat

Priviti-l , are mutra de hotoman?

Cele 12 cuvinte ale acestei saptamani sunt:marturisire, inselat,lacrimi, povestit,micut,farfurie,prietenul, visand ,ghemuit, cutie, certat, lihnit .

Tema saptamanii este: Lantisorul de argint

Tabele:

Au scris folosind cele 12 cuvinte:

Pe aceasta tema au scris:

Saptamana frumoasa!!