Cand ti se pare ca totul este bine si ai un sentiment de multumire,  musai trebuie sa ti se intample ceva….

Nu am ramas inzapezit, nu am cazut (inca) pe gheata, nimic din toate acestea…..Mi-a  picat sistemul de operare al compului din dotare.Cum momentan nu am alt mijloc de conectare le internet (alt agregat) in afara de telefon si cum nu mi-am facut un CD sau stick  cu Win 10 am depins  de un    amic care a venit inarmat cu hard extern si cateva stick-uri de memorie si ne-am pus pe treaba.

Pentru cine nu stie instalarea unui sistem de operare nu e chiar asa mare bazaconie dar ce urmeaza dupa e …jale…..  Toate programele, starile , chestiile aparent fara importanta diupa care trebuie sa  “sapi ” pentru a face totul ca inainte…Dar va spun o chestie: niciodat nu e cum a fost inainte.Descoperi ca un program pe care-l foloseai e prea vechi si nu mai are suport tehnic sau de cand il aai tu in computer au mai aparaut nu stiu cate versiuni, una mai sofissticata ca alta….

Nu ti-ai salvat “favorite”, nu ai notat sau nu iti sstii parolele ….cauti si te concentrezi cum nu o daci in fiecare zi….Oricum daca nu stai calare pe el toata ziua , iti ia cam o saptamana sa  il pui la punct pentu a  avea din nou acel confort  psihic pe care il aveai  inainte de catastrofa.

Un sfat de om patit: faceti back-upuri, sa aveti mereu sistemul salvat pe ceva si kiturile programelor pe care le folositi.

Era prea frig afara si imi trebuia o distractie (se distreaza astrle pe seama mea)  🙂

Cele 12 cuvinte ale saptamanii sunt: sfat ,patit, distractie, multumire ,musai,sistemul , amic,inarmat ,salvat ,calare ,  psihic,catastrofa.

Tema saptramanii este: Povestitorul.

 

Imi cer scuze pentru iaginea pe care v-p daruiesc pentru insporatie dar inca nu mi-am instalat programul pentru poze (ACDSee, de fapt, am versiune in limba rusa de care voi scapa maine deoarece ma uit la meniul acestuia ca pisoiul meu in cartea lui Steve Berry 🙂 )

 

Tabelele:

Au scris folosind cele 12 cuvinte:

Pe aceasta tema au scris:

Saptamana frumoasa!

PS. Acesta este unul din motivele pentru care am devenit anti-sistem.Sistemele , oricare ar fi ele la un moment dat ne stopeaza evolutia si ne fac sclavii lor,pentru a depinde doar de ele si de cei care le poseda la propriu , adica o mana de oameni….Va dati seama ce spatiu pentru manipulare au?? Manipulare de orice natura…..

Daca aceste sisteme pot limita anmite libertati nu ne pot lua constiinta , liberul arbitru si modul de a gandi.Gandurile sunt libere…..