Cu siguranță vezi zilnic cazinouri în timp ce te plimbi prin oraș, iar în ultimul timp acestea au pătruns

și în mediul online unde probabil ai văzut diverse anunțuri. Ți-a trezit vreodată curiozitatea unul dintre aceste anunțuri? În articolul de azi m-am gândit să-ți arăt cum poți încerca și tu jocuri online la casino într-un mod convenabil pentru tine, adică prin intermediul pachetelor promoționale de bun venit care includ bani bonus sau rotiri gratuite și îți permit să joci sloturi gratis sau cu o sumă mai maree decât cea depusă. În continuare, îți voi prezenta cele două tipuri de bonusuri pe care cazinourile online le acordă jucătorilor noi la înregistrare și vei descoperi avantajele și dezavantajele fiecăruia.

Bonusuri de bun venit la jocuri online

  1. Bonus de bun venit fără depunere

Dacă ești sceptic și nu ai siguranța de a depune încă de la început o sumă de bani sau pur și simplu vrei doar să încerci sloturi gratis, alege un cazinou care să-ți ofere un bonus de bun venit fără depunere. Acest tip de bonus poate fi constituit din bani sau rotiri gratuite, iar unele cazinouri oferă atât bani, cât și runde gratis, iar creditele respective sunt acordate după completarea formularului de înregistrare și, în unele cazuri, după verificarea identității.

Avantajul acestui bonus este că poți juca sloturi gratis, fără niciun risc și poți înțelege cum funcționează aceste jocuri înainte de a juca pe bani reali. Totuși, prezintă și un dezavantaj, și anume faptul că banii câștigați nu pot fi retrași, sau poți retrage doar o parte din câștiguri.

  1. Bonus de bun venit cu depunere

Majoritatea anunțurilor pe care probabil le-ai văzut online erau cu privire la un bonus în valoare de 100% în limita a 800 RON sau 1000 RON. Îți sună cunoscut? Acesta se numește bonus cu depunere și este oferit de cazinourile online după ce te înregistrezi și efectuezi o depunere. Fiecare cazinou stabilește o sumă minimă ce poate fi depusă în vederea primirii bonusului respectiv, de obcei, aceasta fiind cuprinsă între 20 RON și 50 RON. Valoarea unui bonus poate fi de 100% (cel mai popular bonus), 150%, 200% sau 250%, iar în funcție de aceasta suma depusă se va mări. Spre exemplu, dacă depui 50 RON la un cazinou care oferă un bonus de 200%, suma depusă se va tripla și vei juca de 150 RON. Convenabil, nu-i așa? Pentru a primi bonusul, trebuie să te asiguri că nu depășești limita stabilită.

Avantajul acestui tip de bonus constă în faptul că folosind inițial o sumă relativ mică de bani, ajungi să joci de două sau chiar de trei ori mai mult și astfel, șansele tale de câștig la jocuri online cresc considerabil. Singurul dezavantaj al acestui bonus este că trebuie să fii dispus să-ți asumi riscul de a pierde, dar depunând o sumă mică de 20 RON, riscul este mai mic.

Ție ce bonus ți se potrivește? Alege unul dintre bonusurile exclusive pe pe Joc Sloturi și experimentează jocuri online! Aici găsești toate cazinourile licențiate și populare în România, fiecare așteptându-te cu un bonus exclusiv. Spre exemplu, dacă te înregistrezi la Maxbet, primești un bonus cu depunere de 250% în limita a 1 800 RON + 30 Rotiri Gratuite, iar dacă vrei să încerci sloturi gratis, revendică-ți bonusul de bun venit fără depunere de la Admiral în valoare de 200 RON Gratis + 75 Rotiri Gratuite!