Interviuri cu oameni deosebiti

Zilnic interactionam cu diverse personane pe care le consideram normale, banale, fara sa ne punem intrebarea ce pasiuni ascund, ce personaliatate fascinanta au, sau cat succes au intr-un anumit dommeniu.

De aceea, m-am ganndit sa creez aceasta pagina in care sa public cate un mini-interviu cu cateva persaane pe care eu le consider deosebite.

S-ar putea sa fie o treaba destul anevoioasa, deoarece aceste persoane sunt in general deosebit de modesste, nedorind sa fie mediatizate si refuzand amabil, rugamintea mea privitoare la acordarea unui mini-interviu si publicarea acestuia pe blog.

S-ar putea ca initiativa mea sa fie un esec, dar s-ar putea totusi, sa reusec sa conving pe cativa dintre acestia sa accepte si astfel sa pot dezvalui personalitatiile unor oameni interesanti cu pasiuni si mai interesante.

Aceste mici impedimente vor face, ca intre interviuri sa treaca un timp mai indelungat.
Sper totusi sa am cat de cat succes cu mica mea initiativa.

 

Signs & Symbols

 

This is a page made for ordinary People with amazing passion and hobbys.

My desire is to make some interviews with People that I know and I consider them to be outstanding but very modest.

I hope that my approach in this regard to be a success, to be able to introduce some of those people apparently normal and ordinary but they
are really people with great personalities.

Because of this , my interviews will occur with a delay, depending on the way how they will accept to give me those interviews.

I still hope that my little initiative will succeed.

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Share on Tumblr
Tumblr