Se spune ca nu poti sa aduci primavara cu o floare, dar tine minte! Cu un buchet de flori faci sa coboare primavara in casa si in inima cuiva drag, fiindca exista buchete flori magice care elibereaza toata energia negativa din sufletul celei care le primeste.

In atelierele florariei Divaflor se tese magia din flori. Aici fiecare exemplar de o frumusete unica este asezat cu grija in compania altor flori care sa ii dubleze sau accentueze frumusetea. Un buchet face risipa de parfum si culoare pe oriunde trece.

Zeci de buchete flori Iasi sunt gata sa porneasca acum catre fiinta pe care o iubesti si pe care vrei sa o faci fericita. Trandafiri rosii ca sangele cu petale catifelate sunt asezati printre frunze carnoase, verzi si bobite rosii. Efectul este minunat. Poti alege un buchet din 9 trandafiri rosii sau din 11, important este gestul de a darui.

Sa daruiesti flori inseamna sa daruiesti viata, frumusete, promisiunea ca totul va fi bine si ca maine va fi plin de promisiuni si de libertati, cum a fost ieri.

Sa daruiesti buchete de flori nu trebuie sa iesi in oras si sa intri in doua, trei sau zece florarii, sa gasesti flori proaspete si perfecte!

Poti oricand sa daruiesti flori de acasa, intrand pe site-ul florariei Divaflor.ro, ba gasesti buchetul care poarta numele fiintei pe care o iubesti cel mai mult, adica: al sotiei, al mamei, al sorei sau bunicutei.

Cu un click sau un apel poti comanda buchetul Otilia pentru Otilia sufletului tau, buchetul Elena pentru Elena care ti s-a cuibarit in minte si buchetul Maria pentru Maria cu care te vei culca alaturi si te vei trezi alaturi si cu care vei bea ceasca aromata si plina cu cafeaua vietii.

Buchete galbene, rosii, roz, mov, albe, albastre si portocalii, multicolore sau in culori pastelate sunt gata sa plece catre doamnele care merita intreaga ta pretuire.

Trimite-l pe Mosul cu bratele pline de flori la doamnele frumoase din viata ta care stiu sa pretuiasca frumosul!