Se vorbeste mult ca sunt angajatori carora nu le pasa, daca salariatii lor au un accident. Fara sa vorbesc de rau atitudinea lor, au fost sefi care au intocmit dosarele cu instructajul muncii pentru angajati, dupa ce unul dintre ei a avut un accident si l-a pus sa semneze inainte de a se urca in salvare. Altii au pus la punct fondul “solidaritatii “, adica in cazul in care un coleg este foarte bolnav, fiecare da cat poate, se face o lista, iar banii ii sunt dati sa ii fie de folos. La fel se procedeaza la inmormantari. Au fost si angajatori care au acordat ajutoare banesti, cat s-a putut celor bolnavi, dar noi, gandim diferit de altii, dorim sa le daruim angajatilor nostri OVB Romania sanatate.

De ce ne-am gandit sa le facem o asigurare de sanatate pe cheltuiala noastra? Fiindca ne pasa de viitorul lor si suntem ca o familie.
Boala unuia ne afecteaza pe toti, nenorocirea care se abate asupra unui cunoscut ne taie cheful de munca, randamentul din doua motive:
1. Compasiunea. Nu putem sa ramanem indiferenti la boala necrutatoare, accidentari. Cei mai sensibili plang si sufera ca si cum este vorba de cineva din familie. Oricata rivalitate ar fi intre doi oameni, ea se stinge, cand apar amenintarile, tocmai de aceea si cei mai aprigi dusmani se impaca inainte de moartea unuia.
2. Drama unui om ne aduce aminte ca suntem vulnerabili si mai devreme sau mai tarziu, vor trece si noi prin experiente asemanatoare.
Asigurarile de sanatate mediate de Ovb ar reprezenta o investitie in sanatatea angajatilor, asa cum voucherele de vacanta au doua obiective importante: primul acoperirea nevoii de recreere a oamenilor care au muncit un an si al doilea: promovarea turismului romanesc.
De ce ar alege un angajator Ovb ca mediator al asigurarilor de sanatate pe care le face cadou salariatilor sai?
Pentru ca are o experienta de 40 de ani in statele europene si peste 3 milioane de clienti multumiti si pentru ca in Romania conduce in topul mediatorilor pentru asigurari de viata si de sanatate.
Sa le daruiesti salariatilor asigurari suplimentare de sanatate solvabile inseamna sa dovedesti ca iti pasa de oameni si ei se afla in centru atentiei tale. O firma cu salariati sanatosi si carora nu le este frica de ziua de maine se afla pe drumul sigur al succesului.
De fapt ce ii ofera asiguratului o astfel de polita mediata de ovb Romania?
1. Asigurarea ca in caz de boala va primi cele mai atente si eficiente ingrijiri, intr-o clinica medicala privata si accesul la cele mai bune tratamente si aparatura, efectuarea unor operatii dificile, tot ceea ce tine de restaurarea sanatatii.
2. O suma lunara care sa permita supravietuirea pana la refacerea totala si reinceperea activitatii.
3. O suma pe viata, in cazul nefericit in care in urma unui accident sau a unei boli necrutatoare, isi pierde definitiv capacitatea de munca.
Am discutat deja pe rand, intai cu experti financiari Ovb, apoi cu salariatii si suntem hotarati sa le oferim acest cadou de pret!