Banda adeziva, este unul dintre acele obiecte care nu trebuie sa ne lipseasca din casa, fie ca este vorba despre acea banda simpla si transparenta, ori despre banda adeziva izoliera. Dupa caz, banda adeziva poate sa fie folosita fie pentru lipirea unei coli de hartie rupta, unei bancnote, sigilarea unor fire de curent si asa mai departe.

Folosirea acestei benzi adezive isi gaseste utilizare in mai toate domeniile si aplicatiile, chiar daca in aparenta pare un obiect extrem de banal.

Unul dintre cele importante domenii in care banda adeziva este absolut esentiala, este cel al firmelor de curierat, caz in care cutiile in care sunt transportate produsele, trebuie sa fie foarte de bine sigilate, astfel incat sa nu existe riscul pierderii ori distrugerii acestora.

Calitatea este esentiala intr-o astfel de situatie iar daca sunteti in cautarea unor benzi adezive de cea mai buna calitate, desi in aparenta sunt niste obiecte destul de banale, trebuie sa va puteti folosi de acestea ca atare.

Este de mentionat si faptul ca daca va numarati printre cei care se ocupa cu livrari colete, puteti achizitiona banda personalizata, banda ce poate aduce cu sine diverse beneficii, nu doar cel propriu zis de sigilare a continutului coletelor.

Banda adeziva personalizata va transforma pachetele in reclama off-line si contribuie la cunoasterea brandului, va reduce costurile cu materialele consumabile deoarece se poate opta pentru cutii standard si personalizarea se realizeaza cu banda imprimata, va atrage atentia asupra modului de manevrare, va ajuta la identificarea vizuala rapida a coletelor si astfel faciliteaza administrarea lor,exemplu fiind in cazul livrarilor paletizate si va mentin imaginea companiei si confirma sursa de provenienta a coletelor.

Puteti achizitiona astfel de banda adeziva de cea mai buna calitate dar si la preturi extrem de avantajoase, la un simplu click pe cuvintele marcate de mai sus.

Caracteristicile acestei bande adezive personalizate pe care o puteti gasi, sunt urmatoarele:
– realizata pe suport BOPP (polipropilena biaxial orientata) cu adeziv pe baza de cauciuc natural
– lungime x latime standard: 60m x 50mm
– rezistenta crescuta la rupere, respectiv la deteriorare in timp (se poate stoca in conditii optime pe durata de timp exprimata in ani)
– rezistenta crescuta la socuri, umezeala, solventi si utilizare cu zgomot redus la derulare
– culori disponibile pentru fundal: alb, transparent, galben, maro, albastru, verde, rosu.
– benzile personalizate se pot utiliza la sigilarea manuala sau automata a cutiilor de carton cu greutate medie si mica.

Banda adeziva este intr-adevar esentiala pentru o firma de transport colete, insa nu reprezinta totul, iar daca veti accesa link-urile de mai sus, veti putea gasi o multime de alte categorii de produse, precum: hartie grafica si carton, hartie pentru birou, viscom, bobine, produse de igienizare, produse de ingrijire a pielii, produse de curatare, saci menajeri si pungi, cutii de carton si folii cu bule, folii stretch si solutii de securizare.

Toate acestea va sunt puse la dispozitie la cele mai avantajoase preturi, iar avand in vedere gama variata de produse, cu siguranta aici veti gasi tot ceea ce aveti nevoie pentru a putea livra pachetele la destinatie, in deplina siguranta.