Astern incet cu viteza unui melc batut de soare aceste cateva cuvinte. Din cauza caniculei ale carei efecte se resimt si la aceasta ora din gandurile refuza parca , sa incleieze ceva coerent.

Trecand peste acest discomfort treuie sa multumesc tuturor celor care au votat pentru Denis.Am incheiat prima parte a competitiei pe locul 260 (din 20.000 de catei inscrisi)cu numar de 272 de voturi(daca retin bine). din cate reaizez , concusrsul va continua si micul meu amic a fost selectat pentru faza superioara a compertitiei.

El a plecat de pe locul 124. A doua faza a competitiei va tine pana in 22 August.Cine va dori sa il voteze, o poate face accesand urmatorul link :
https://www.kingpet.com/pets/5006278898319755-Denis/.
Va multumim.

Daca saptamana trecuta am avut cuvinte cu iz de trandafir , saptamana aceasta m-am inspirat ascultandu-i pe cei de la Bon Jovi alegand din fiecare piesa cete un cuvant si l-sm notat.Am cules de pe portativ uramatoarele 12 cuvinte: credinta, dorit, maine ,zi, viata, curcubeu, destinatie, cuvant,oriunde, inima, cale, pastreaza.

Pentru tema din aceasta saptaman va propun un exercitiu de imginatie.Incercati sa scrieti lansadu-va inspirati de linia melodica a urmatoarei piese:

 

Poate va va inspira sa scrieti despre “Nopti in satin alb”..

Cateva imagini pentru inspiratie 😛

 

 

 

 

Dedicatia mea muzicala pentru voi :

 

 

Tabelele:

Texte scrise cu 12 cuvinte:

Pe aceasta tema au scris:

Saptamana frumoasa!!