Saptamana aceasta a trecut mai  repede  avand parte de mai multe evenimente.Oboseala ma urmareste ca un detectiv meticulos , fara scrupule.
De ce fara scrupule?
Deoarece m-a facut sa adorm in fata monitorului de mai multe ori in aceasta saptamana.Mentionez ca nu am avut mini-vacanta si sunt printre putinii care au fost la job.Partea buna a acestei situatii a  fost faptul ca orasul a fost mai aerist dar traficul in Timisoara tot infernal a ramas.

 

Pregatindu-se pentru anul  in care  orasul va deveni Capitala Culturala    , primarul nostru cu nume de rob (Nicolae Robu) a gasit  de cuvinta sa inceapa prea multe lucrari deodata inclusiv doua pasaje care sunt indispensabile pentru traficul din Tm. A blocat circulatia in asa fel incat ,drumuri pe care le parcurgeam 20 de minute  acum am stat cate o ora si ne miscam cu viteza melcului ranit.Sa mai spun ca era si canicula??
Nu stiu cum rezista atator “urari de bine” saracul 😛 Poate s-a calit in concertele rock pe care le-a sustinut in tinerete 😛

 

Bine , acum sa trecem la cele 12 cuvinte ale noastre : acceptare, altruism, asculta, apriori, anost, acuratete, avant, adauga, ascunsa, alina, antet, alegere.
 
Pentru  tema saptamanii va propun: In cautarea perfectiunii.

 

 

 

 

Si o dedicatie muzicala (daca tot a fost eclipsa) :

 

Tabele:

Texte scrise cu 12 cuvinte:

Pe aceasta tema au scris:

Saptamana frumoasa!