Azi am vorbit cu mai multi prieteni despre calatorii.Am schimbat impresii despre locuri vizitate si despre alte locuri puse in wishlist-ele noastre.

Amsterdam, Berlin,Paris, Viena sau Budapesta au fost cateva din orasele europene amintite in discutiile noastre.Toate sunt  orase  frumoase in care ai ce vedea care nu te vor dezamagi daca le vei vizita.

Si totusi pe mine , in acest  moment, ma atrag  locuri mai salbatice, mai rustice. Daca ar fi sa ma aventurez prin tara m-as duce pana in munti sa revad Sibiul, , sa trec prin Rasinari , sa ma arunc spre Viscri si Saschiz, sa  revin apoi spre Sinaia via Peles, de acolo sa urc spre Caraiman sa fotografiez Crucea, dupa care sa trec prin frumosul Brasov, de unde sa ma trec prin Prejmer, Bran- Moeciu, Dumbravicioara, iar de aici sa iau spre Sebes oprindu-ma la Calnic , si apoi urmatorul popas sa il fac in Hunedoara la celebrul castel.

Daca ar fi sa merg in straintate as merge in  Alpii elvetieni as cutrerera  prin Tirol la pas  si poate m-as opri la Mayerling…

 

Imi  trag doua palme pentru  a ma  trezi 😛  dupa ce a ales urmatoarele 12  cuvinte: fire,snob, capat,coada, vila, mustata, serial, coarne, gelatina,turn, ruine, aglomeratie.

Pentru tema va propun: Capat de linie.

 

 

 

Tabele:

 

Texte scrise cu 12 cuvinte:

Pe aceasta tema au scris:

Weekend placut !!