Dupa o noapte in care pisoiul meu afurisit a mieunat a paguba mai toata noaptea  in timp ce catelul il certa, eu imi luam la revedere de la somn.I-am alergat pe amandoi prin casa, in jurul mesei din sufragerie, prin patul din dormitor, am aruncat cu pixuri dupa ei de la birou, pana ce a trebui sa iau  masuri radicale.Asa ca l-am prins pe Felix si l-a inchis in baie fapt care l-a facut pe Denis cel mai  tacut catel.

Dupa vizionarea unui  episod din serialul “The Blacklist” m-am dus sa vad  ce face…N-avea nici o grija dormind cat era de lung in vana 😛

De parca o noapte de nesomn nu era de ajuns, dimineata, cand sa plec, ningea si batea un vant de-mi lua capul de pe umeri…Daca vantul a ramas turbat, ninsoarea, s-a   transformat repede in lapovita si a sfarsit  in ploaie marunta  si  rece, mocaneasca..

A fost o zi mohorata …

Si cum o astfel de zi nu trece fara a lasa urmari , intreaga zi am avut o stare de somnolenta si parca umezeala mi-a intrat in oase.

Voi cum va simtiti in zilele urate si mohorate , cand ploua mult si acestea devin intunecate, cenusii?

In cadrul editiei cu  numarul (aniversar)  200 va prpun  urmatoarele 12 cuvinte: alee,anonim, luni, mesaje,cheie, aleatoriu, filigran, pasi, acceptare, nori, avara,fluturare.

Tema pe care v-o propun  este: .Povesti neterminate..

Tabele:

Au scris folosind 12 cuvinte:

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Pe aceasta tema au mai scris:

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Zile frumoase sa avem!!