Dupa o noapte in care pisoiul meu afurisit a mieunat a paguba mai toata noaptea  in timp ce catelul il certa, eu imi luam la revedere de la somn.I-am alergat pe amandoi prin casa, in jurul mesei din sufragerie, prin patul din dormitor, am aruncat cu pixuri dupa ei de la birou, pana ce a trebui sa iau  masuri radicale.Asa ca l-am prins pe Felix si l-a inchis in baie fapt care l-a facut pe Denis cel mai  tacut catel.

Dupa vizionarea unui  episod din serialul “The Blacklist” m-am dus sa vad  ce face…N-avea nici o grija dormind cat era de lung in vana 😛

De parca o noapte de nesomn nu era de ajuns, dimineata, cand sa plec, ningea si batea un vant de-mi lua capul de pe umeri…Daca vantul a ramas turbat, ninsoarea, s-a   transformat repede in lapovita si a sfarsit  in ploaie marunta  si  rece, mocaneasca..

A fost o zi mohorata …

Si cum o astfel de zi nu trece fara a lasa urmari , intreaga zi am avut o stare de somnolenta si parca umezeala mi-a intrat in oase.

Voi cum va simtiti in zilele urate si mohorate , cand ploua mult si acestea devin intunecate, cenusii?

In cadrul editiei cu  numarul (aniversar)  200 va prpun  urmatoarele 12 cuvinte: alee,anonim, luni, mesaje,cheie, aleatoriu, filigran, pasi, acceptare, nori, avara,fluturare.

Tema pe care v-o propun  este: .Povesti neterminate..

Tabele:

Au scris folosind 12 cuvinte:

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Pe aceasta tema au mai scris:

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Zile frumoase sa avem!!

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Share on Tumblr
Tumblr