Ploaia cade  in rafale…  Picotim impreuna.

Denis sta langa mine cu burtica-n sus iar Felix toarce incovrigat pe partea mica a coltarului.Ne uitam la tembelizor plictisiti de harmalaia din societate..

-Umanul a votat ? intreaba Felix.

-Tu nu stii ca el nu rateaza asa ceva.La “locale” ma luat si pe mine. Eram mic si nu mai vazusem atata lume.Anul asta a fost singurel….

-Da,si a stat la coada 45 de  minute…Asa-i trebuie daca a ales sa mearga mai intai la   film , la John Wick 3 si abia dupa aceea la vot….

-C e rau esti! Credeam ca doar  blana ti-e neagra, nu si sufletul….Cum sa te bucuri ca a stat la  coada? Ti-a luat cea mai buna mancarica  si tu…

-Da,  dar si tu ai  primit un cocos nou cu care ma omori la  cat il faci sa piuie….ma deranjezi  cand imi  fac siesta.Mie nu mi-a luat nici  o jucarie….

-Ce jucarie iti mai trebuie cand te joci cu oua, boamboane, scoti paiul  din paharul cu suc,rastorni cana de cafea  cu lapte… plus ca   tu  te joci  noaptea cu jucarelele pe care le ai si trezesti  vecinii…Nu degeaba iti spune T-cat 😛

-Mai nou m-a botezat “Ninja-cat”…De ce  doar mie mi se dau porecle  din astea?

-Daca le meriti!! Mie imi spune   Denisuc-Nasuc…..Ar trebui sa scrie pentru cuvinte dar se resimte de ieri…Stii ca a fost la ORL-ist si l-a prins ploaia …Aseara l-am vazut luand paracetamol  si si-a facut  suc de lamaie. Hai sa ii atragem  atentia! Tu urca-te pe laptop si va intelege …eu fac galagie… Woof-woof!!

– Denisuc, ce e  ? Ah, cuvintele       ….iar am intarziat….multumesc baieti!

 

***

 

Cuvintele propuse pentru editia de azi sunt: colaj, bariere, libertate, cosmos, ascuns, in, finalitate, acum, prieteni, viata, trecut, viitor.

Pentru tema editiei, inspiratia s-a oprit la: Carti de joc.

 

Tabele:

Au scris folosind 12 cuvinte:


Pe aceasta tema au scris:

Saptamana frumoasa!!