Salutareee lume!!!

Am luat locul umanului meu. El e la activitate sportiva, parca asa era trecuta in foaia aia fara de care nu puteam pleca la plimbare….. Asa ca am trecut pe aici.

Ce faceti? Sunteti bine?

Sper ca da.

Am fost la plimbare zilele astea si am observat priviri mai luminoase. Vreau sa va spun ca am o noua porecla “Denis de plus” sau “Plusatul”. M-a dus Eddie la tuns, ca o rasplata ca timp de atatea zile am fost cuminte  si nu m-am plans  ca   aveam  plete de rocker . Acum sunt tare frumusel dar sa nu ii spuneti asta lui T-cat ca se supara. El zice ca e cel mai frumos.Nu neg ca are ochi interesanti ca de chihlimbar si blanita ca taciunele dar e extrem de tupeist si flegmatic….

Afara bujorul e vedeta. Rosul lui e ca un strop de speranta. Aceasta e cheia acum .Stiu ca e greu, dar are umanul meu o vorba:” Fii incapatanat si vei reusi!”  sau “Daca ti se inchide usa in nas, intra pe geam”.  Speranta e cheia lacatului de la cufarul cu optimism. Asumati-va speranta dar fiti vigilenti. Pfff, m-am molipsit de seriozitate. Va salut cu labuta ridicata la urechiusa si sper sa fiti okay.

Am gasit pe birou niste cuvinte si o tema. Cred ca sunt pentru joc.Iata-le: cufar, rosu, lacat, curiozitate,secret, incrustat,poveste, scrie, fereastra, risc,liniste,noi.

Tema:  Cu masca sau fara masca.

 

Au scris folosind 12 cuvinte:

Pe aceasta tema au scris:

Saptamana relaxata!!!