Mii de scuze pentru decalarea jocului nostru….

De joi sunt pe drumuri fiin d aruncat ca o minge de ping-pong de la un spital la altul.Mama mea a fost suspecta de pneumonie asa ca am dus-o in acel spital al groazei…S-a dovedit ca nu are nimic….cel putin nu la plamani…Trebuie sa o duc la endocrinnolg, la un cardiolog, la un psihiatru si la ORL…M-am saturat eu de halate albe , de ea ce sa mai zic?

Doar cand aude i se face pielea de gaina si ar face orice altceva doar sa nu trebuiasca sa mearga in locurile mai sus mentionate…Cat despre mine , pana nu am dus-o la Urgente nu am fost linistit. Am umblat dupa antibiotice dar acest ea nu si-au facut efectul d eci stress…ajungeam seara rupt….timp de 5 zile nu am reusit sa aung nici la computer dar sa mai deschid o pagina de FB….

Ajunge cu necazurile! Cu speranta ca totul se va rezolva cu bine sa trecem la cele 12 culvinte ale jocului nostru….

Pentru sptamana aceasta cuvinttele sunt: halat, mazga,plic, pisica,alge , crema , aloe, bisturiu, spaga, transpiratie,, tricou, breasla.

Tema saptamanii este una pisiceasca fiind propusa de Griska, cel cu musati si gheare lungi 🙂 care are o cugetare haioasa (nu stiu daca e cu semn de intrebare sau nu) : Cine-a pus pisica-n drum.

Acestea fiind cuvintele si tema,ar fi cazul sa va ofer imaginile si dedicatia muzicala:

light-in-the-forest-after-rain

nature-rain-park-bench

nature-wallpaper-preview12-rain-select-forest-152367

In timp ce stropii de ploaie cad intr-un ritn hipntic sa ascultam ceva pe aceasta tema:

Tabele:

Au amestecat 12 cuvinte:

Pe aceeasi tema au mai scris:

Saptamana frumoasa sa avem!