Osmeni bun, Denis mi-a ros ochelatii…Am ramas fara o lentila…Desi folosesc ochelari doar seara cand sunt obosit , imi lipsesc dar nu gasesc lentila lipsa nici sa dau cu tumul… 🙂 S-a urcat pe scaun si i-a sutit de pe birou …
Dimineata cand ma scol trebuie sa fac adevarate expeditii de cautare a ghetelor si a cioorapilor mei 🙂 pe tricourile mele Denis doarme, mai ales daca sunt proaspat spalate, …Doamne fereste sa imi gaseasca rucsacul…primul obiectiv este portofelul din care scoate banii si apoi cardurile…acestea din urma ii plac foarte mult…sa ma vedeti alergand dupa o piticanie cu cardul in gura….Va rog, nu radeti!! E grav! De pixuri , hartii importante , ce sa mai zic??

In mod ciudat dupa ce mi-a matrasit telefonul se uita la el cu mila. Nu i-l mai trebuie….Sa vedem cum va reactiona cand va fi reparat 🙂 asta maine….

De la “Denis rozatorul” il ridic la rangul de “Denis Hotul” !

La mine in zona bate un vant turbat si soarele s-a ascuns intre nori.

Saptamana aceasta cele 12 cuvinte au fost furnizate de Vero si sunt sigur ca si Griska a inspirat-o 🙂 Iata-le: curcubeu, cura, curat, curmale, curbă, curea, curand, curs, curaj, curtenitor, cursiv, curent.

Tema
acestei saptamani este:Curburi.

Imaginile pregatite pentru aceasta saptamana au legatura cu tema:

Pelisor Castle

Biertan 10

Cetatea Frauendorf

Dedicatia muzicala mea pentru aceasta saptamana este:

Tabele:

Au scris folosind cele 12 cuvinte:

Pe aceasta tema au mai scris:

Saptamana frumoasa!!