York implineste astazi 7 ani 😛

De cinci ani este la noi si se bucura de un trai decent, iar noi ne distram de ghidusiile lui.

Ma bucur ca pasii mi-au fost purtati in targul de animale, in august 2005, si ca am acceptat oferta de a-l lua acasa, spre a-i tine de urat mamei mele.

Povestea lui e simpla: cumparat cu 180 de euro , in ideea de a fi vandut mai departe la o suma mai mare, fapt care nu a reusit , a fost silit sa indure bataile stapanului furios ca-l are pe cap, bataile celorlalti caini mai mari decat el, foamea, si privarea de miscare.

Norocul lui (si al meu) a fost ca doamna care il avea, si care ma avea ca client la accesorii canine, m-a intrebat daca nu doresc sa il iau. Mi-a explicat ca sotul ei se poarta urat cu catelul si mi l-a oferit gratuit, doar ca sa scape de inca o gura de hranit.

Eram in dubiu, nu stiam care va fi reactia acasa, dar m-am uitat la el , l-am mangaiat si cand i-am vazut mutrita m-am fost hotarat sa il fac membru in “haita”mea.

La inceput a fost greu, era extrem de sperios, tresarea la orice zgomot, se ferea de catei , de oameni, nu stia sa isi faca nevoile ca lumea, deoarece labutele din spate ii erau aproape atrofiate de cat statuse doar in cusca.

Cu blandete si rabdare a inceput sa se deschida ca o floare, personalitatea sa a prins contur, iar acum este micul Alpha dog din casa.

O adora pe mama mea, este “umbra” ei , iar pe noi ceilalti membri ai” haitei”, ne iubeste si ne respecta, dar altfel.

Astazi trebuie sa ii cumpar ceva ca sa simta sarbatoarea 😛

Reafirm si anul accesta, familia mea si cu mine suntem mai atipici, mai “dusi”, poate parea o tampenie pentru multa lume sa tii cont de ziua de nastere a catelului tau, dar , acum, el este membru cu drepturi depline ale acestei familii sarite de pe ax.

Nu pot spune decat : “La multi ani, York !! Smechere sa imi traiesti ani multi si fericiti.”

PS. Cum nimic nu e intamplator, va veni un amic de-al meu la noi ,a carei fetita este fana a celor doi patrupezi si mai ales al sarbatoritului 😛

Cateva poze cu Ghita ( stiu pe cineva care se va bucura 😛 )

Enjoy it 😛

Yorky