Oportunitati profesionale cu limba engleza

In lumea de afaceri din ziua de azi, din toata lumea, limba engleza este precum o limba universala si un mediu perfect de comunicare. Abilitatea de a folosi limba engleza la locul de munca are foarte multe beneficii incluzand: succesul mai mare al companiei in care lucrezi, construirea unor relatii de afaceri stabilie si puternice intre tine si clientii companiei, crearea si construirea relatiilor internationale, propriile tale calitati vor fi si mai apreciate prin cunoasterea limbii engleze si salariul poate sa creasca.

Abilitatea de a comunica in limba engleza este un lucru cerut in multe companii si organizatii din intreaga lume, chiar daca limba engleza nu este una din limbile oficiale ale tarii respective. Companiile care conduc afaceri internationale vor angaja

fara sa clipeasca oameni care vorbesc limba engleza la un nivel business. Insa, pentru asta trebuie sa urmezi cursuri de limba engleza specializate. Astfel de cursuri pot fi accesate la ILSC, un institut international de limbi straine din Bucuresti. Aici se tin cursuri engleza companii, in limbaj de specialiate. Poti alege studierea limbajului economic, juridic sau al Resurselor Umane, in functie de nevoia pe care o ai.

O buna cunoastere a limbii engleze iti va permite sa comunici eficient cu cilentii internationali si, de aici, pot sa apara multe oportunitati pentru tine si compania ta, pe termen lung. Persoanele care folosesc zilnic engleza, au nevoie de aceasta limba, inclusiv pentru a participa la sedinte si negocieri, in management, pentru a scrie rapoarte, pentru a face prezentari si pentru a socializa efectiv. A fi capabil sa comunici si pentru a negocia cu succes cu acei clienti care vorbesc limba engleza, trebuie sa stapanesti cat mai bine aceasta limba. In plus, trebuie sa stii ca undeva la 50% din paginile de internet sunt in limba engleza, asa ca astfel poti sa gasesti mult mai multe informatii online, benefice si folositoare pentru tine, compania sau cariera ta. De exemplu, poti sa ai nevoie de documentatie pentru un proiect, iar o pagina web in limba engleza poate sa iti ofere toate informatiile necesare. De aceea, nu trebuie sa neglijezi nicio oportunitate de a invata limba engleza si, daca acest lucru este facut cu ajutorul unor traineri priceputi precum cei de la ILSC, atunci succesul tau este garantat.

Aici, nu numai ca ti se vor oferi cursuri de specialitate, ci si un mediu placut si relaxant pentru a studia in liniste si pentru a avea toata sustinerea necesara. Materialele didactice sunt foarte bine structurate, astfel incat sa acopere toate necesitatile tale. Daca, la finalul cursurilor, vei vorbi limba engleza ca un expert, atunci oportunitatile tale de a-ti atinge scopurile in cariera se vor inmulti considerabil.

Limba engleza se poate invata oriunde, insa excelenta nu se poate dobandi decat in locuri speciale. ILSC este unul din aceste locuri speciale pe care trebuie sa le iei in considerare, nu numai pentru a invata limba engleza, ci si pentru a obtine performanta. De asemenea, aici sunt disponibile si cursuri pentu copii. Asa ca, pentru cei mici sau cei mari, ILSC este o sansa catre un viitor mai bun.

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Share on Tumblr
Tumblr

1 Comment

 1. Hi,

  I would like to propose the link exchange deal with your website cartim.ro, for mutual benefit in getting more traffic and improve search engine’s ranking, absolutely no money involve.

  We will link to you from our Music and Entertainment authority site – https://www.loudthings.org/, from its homepage’s sidebar. In return you will agree to do the same to link back to one of our of our Music & Entertainment Site, from your cartim.ro’s homepage too (sidebar, footer, or anywhere on your homepage), with our brand name Guitar Junky.

  If you are interested, kindly reply to this email.

  Thank you,
  Samuel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LIKE ME ON FACEBOOK

RECOMAND

COMMERCIAL

evomag.ro%20 libris.ro%20 libris.ro%20 libris.ro%20 libris.ro%20

CATEGORIES

ARCHIVES

Blog Award

Blog Award

Photo Award

Semn spre carte

FOR MYSELF

www.PRchecker.info

Bloguri, Bloggeri si Cititori

Copyright

Creative Commons License
Cartim Blog - My Point of View by Caritm is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Romania License.
Based on a work at www.cartim.ro.
Permissions beyond the scope of this license may be available at https://www.cartim.ro/.