In lumea de afaceri din ziua de azi, din toata lumea, limba engleza este precum o limba universala si un mediu perfect de comunicare. Abilitatea de a folosi limba engleza la locul de munca are foarte multe beneficii incluzand: succesul mai mare al companiei in care lucrezi, construirea unor relatii de afaceri stabilie si puternice intre tine si clientii companiei, crearea si construirea relatiilor internationale, propriile tale calitati vor fi si mai apreciate prin cunoasterea limbii engleze si salariul poate sa creasca.

Abilitatea de a comunica in limba engleza este un lucru cerut in multe companii si organizatii din intreaga lume, chiar daca limba engleza nu este una din limbile oficiale ale tarii respective. Companiile care conduc afaceri internationale vor angaja

fara sa clipeasca oameni care vorbesc limba engleza la un nivel business. Insa, pentru asta trebuie sa urmezi cursuri de limba engleza specializate. Astfel de cursuri pot fi accesate la ILSC, un institut international de limbi straine din Bucuresti. Aici se tin cursuri engleza companii, in limbaj de specialiate. Poti alege studierea limbajului economic, juridic sau al Resurselor Umane, in functie de nevoia pe care o ai.

O buna cunoastere a limbii engleze iti va permite sa comunici eficient cu cilentii internationali si, de aici, pot sa apara multe oportunitati pentru tine si compania ta, pe termen lung. Persoanele care folosesc zilnic engleza, au nevoie de aceasta limba, inclusiv pentru a participa la sedinte si negocieri, in management, pentru a scrie rapoarte, pentru a face prezentari si pentru a socializa efectiv. A fi capabil sa comunici si pentru a negocia cu succes cu acei clienti care vorbesc limba engleza, trebuie sa stapanesti cat mai bine aceasta limba. In plus, trebuie sa stii ca undeva la 50% din paginile de internet sunt in limba engleza, asa ca astfel poti sa gasesti mult mai multe informatii online, benefice si folositoare pentru tine, compania sau cariera ta. De exemplu, poti sa ai nevoie de documentatie pentru un proiect, iar o pagina web in limba engleza poate sa iti ofere toate informatiile necesare. De aceea, nu trebuie sa neglijezi nicio oportunitate de a invata limba engleza si, daca acest lucru este facut cu ajutorul unor traineri priceputi precum cei de la ILSC, atunci succesul tau este garantat.

Aici, nu numai ca ti se vor oferi cursuri de specialitate, ci si un mediu placut si relaxant pentru a studia in liniste si pentru a avea toata sustinerea necesara. Materialele didactice sunt foarte bine structurate, astfel incat sa acopere toate necesitatile tale. Daca, la finalul cursurilor, vei vorbi limba engleza ca un expert, atunci oportunitatile tale de a-ti atinge scopurile in cariera se vor inmulti considerabil.

Limba engleza se poate invata oriunde, insa excelenta nu se poate dobandi decat in locuri speciale. ILSC este unul din aceste locuri speciale pe care trebuie sa le iei in considerare, nu numai pentru a invata limba engleza, ci si pentru a obtine performanta. De asemenea, aici sunt disponibile si cursuri pentu copii. Asa ca, pentru cei mici sau cei mari, ILSC este o sansa catre un viitor mai bun.