Dupa cum stiti, am un forum pe care cu onoare, il administrez.

Sambata, am primit un mesaj de la cei care imi ofera gazduirea, britanici sau americani, ca daca nu trec la platfomra phpBB 3 pana in data de 16 august , imi inchid forumul, apoi imi mai dadeau un ragaz pana pe 31, daca nici atunci nu era trecut pe noua platforma, ar fi urmat sa il stearga.

Am intrat in panica: nu mai facusem asa ceva.

Am vorbit cu unul din administratorii britanici , si a facut el trecerea. Okay, toate bune si frumoase, acum eram in siguranta dar trebuia sa refac totul , sa reiau de la zero barat. (0//)

Urma configurarea din ACP (administrator control panel).

Ma uitam ca matul in calendar.

O prietena m-a ajutat sa ma luminez , mi-a implementat un cod, apoi totul a inceput sa mi se lumineze.

Am primit parola de la amicul si asoiatul meu din Germania, pentru un acces la un nivel superior, acum aveam toate uneltele in mana , nu mai ramanea decat sa citesc, sa ma documentez si sa actionez.

De sambata noaptea (m-am culcat la ora 4 dimineata), pana ieri am citit , m-am inscris in diverse forumuri de php, am implementat coduri, am introdus portal si chat box, am invatat mai multe despre aceasta platforma , am ajuns sa stiu coduri pe de rost…

Am rezolvat problema , mi-am imbogatit cunostiintele in domeniu, inca mai am de finisat cateva lucruri dar per global am terminat, a fost obositor dar a meritat.

Zilele acestea, dupa ce inchideam computerul, incercam sa ma uit la un film si adormeam, eram frant , cred ca doar la licenta cu Miclea, am mai simtit acest gen de obosela imbinata cu satisfactia lucrului implinit.

Am scris despre aceasta experienta a mea , pentru ca este una interesanta si poate pentru a-mi motiva absenta de pe blog 🙂 si de ce nu, pentru a va face curiosi de forum 😛 : il gasiti la Psihologia pentru toti daca aveti chef sa intrati , eu va astept.

Toate cele bune !