Am dormit  72 de ore cu mici intreruperi.

M-a “tras” curentul  duminica..Toata partea dreapta ma durea: de la dinti, falca, ochi, frunte. Am luat medicamentele aferente, am baut litrii de ceai, sucuri, apa……….am bagat in mine vitamina C sub toate formele (efervescenta,lamai).

Organismul meu functioneaza ciudat.Orice suferinta as avea ma resetez prin somn. In timp ce dormeam eram “pazit”  de Denis care nu s-a dezlipit de mine in tot acest timp 😛  Simtea ca era ceva in neregula cu mine  si incerca sa nu ma deranjeze , miscandu-se incet si  lingandu-mi mana ori de cate revenea langa mine in pat…Si-a redus mancarea pentru a nu avea nevoie sa bea apa sau alte nevoi. I-a dat voie lui Felix sa vina  langa mine sa vada ce se intampla, dupa care l-a marait dandu-i de inteles sa nu deranjeze cu fitele lui feline 😛

Ma trezeam rar si desi incercam sa raman asa …..reuseam sa stau maxim jumatate de ora dupa care cadeam intr-un somn adanc fara vise.Eram atat de obosit de parca dadusem cu sapa……….

Remarc, totusi , ca am capatat ceva rezistenta la raceli.

Evident ca in zilele in care ti-ai dori sa  ai liniste, bas atunci se porneste furtuna, tsunami-ul…..Comandasem un coltar acum doua saptamani. Cand  am dat comanda mi s-a spus   ca mi-l vor livra in   5 (cinci) saptamani….. deci ,nu m-am stresat sa “scap” de cel pe care il aveam in dotare….Asa ca, au sunat aia sa imi zica :”Maine venim!” Noroc ca am o mama  care ar putea conduce cu usurinta o armata , cand se mobilizeaza zici ca e , pe putin, mama lui Napoleon. Le-a replicat: “Nu, nu veniti! Veniti cand va spun….” Habar nu am ce au zis aia, dar in doua zile m-a lasat fara coltar , cu sufrageria pe jumatate goala , fara covoare ………… “Trebuie date la spalat, draga! Nu te pricepi !!” ……Acum avem, catelul si cu mine, un  scaun pe care sa stam la tembelizor,  asta daca nu fac o smecherie tehnica sa ne facem un teleu din tableta…….

Sunt in covalescenta si ma innoiesc in casa si ma subtiez in cont 😛

Va las cateva  poze cu Denis  😛 “Toate cele bune, prieteni!”