Jocul cuvintelor (161)

Azi am vorbit cu mai multi prieteni despre calatorii.Am schimbat impresii despre locuri vizitate si despre alte locuri puse in wishlist-ele noastre.

Amsterdam, Berlin,Paris, Viena sau Budapesta au fost cateva din orasele europene amintite in discutiile noastre.Toate sunt  orase  frumoase in care ai ce vedea care nu te vor dezamagi daca le vei vizita.

Si totusi pe mine , in acest  moment, ma atrag  locuri mai salbatice, mai rustice. Daca ar fi sa ma aventurez prin tara m-as duce pana in munti sa revad Sibiul, , sa trec prin Rasinari , sa ma arunc spre Viscri si Saschiz, sa  revin apoi spre Sinaia via Peles, de acolo sa urc spre Caraiman sa fotografiez Crucea, dupa care sa trec prin frumosul Brasov, de unde sa ma trec prin Prejmer, Bran- Moeciu, Dumbravicioara, iar de aici sa iau spre Sebes oprindu-ma la Calnic , si apoi urmatorul popas sa il fac in Hunedoara la celebrul castel.

Daca ar fi sa merg in straintate as merge in  Alpii elvetieni as cutrerera  prin Tirol la pas  si poate m-as opri la Mayerling…

 

Imi  trag doua palme pentru  a ma  trezi 😛  dupa ce a ales urmatoarele 12  cuvinte: fire,snob, capat,coada, vila, mustata, serial, coarne, gelatina,turn, ruine, aglomeratie.

Pentru tema va propun: Capat de linie.

 

 

 

Tabele:

 

Texte scrise cu 12 cuvinte:

Pe aceasta tema au scris:

Weekend placut !!

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

1 Comment

  1. Am zâmbit aducându-mi cu drag aminte de vremurile în care scriam cu drag texte folosind cele 12 cuvinte. Pe mine timpul ma îndepărtat de astfel de momente, mă bucur să văd că joaca continuă …

Trackbacks/Pingbacks

  1. Capăt de linie? Un nou început? | VERONICISME - […] pus, ca titlu, două teme ale jocului cuvintelor, din două săptămâni […]
  2. Capăt de linie – La capatul curcubeului - […] s-a mai scris pe aceeași temă găsiți la Eddie în […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LIKE ME ON FACEBOOK

COMMERCIAL

AFILIAT

CATEGORIES

ARCHIVES

Blog Award

Blog Award

Photo Award

Semn spre carte

FOR MYSELF

www.PRchecker.info

Bloguri, Bloggeri si Cititori

Copyright

Creative Commons License
Cartim Blog - My Point of View by Caritm is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Romania License.
Based on a work at www.cartim.ro.
Permissions beyond the scope of this license may be available at http://www.cartim.ro/.