Una dintre cele mai mari decizii pe care oricine le poate lua in viata sa este achizitionarea unui apartament. In Romania, apartamentele au prioritate in fata caselor din motive lesne de inteles. Sunt mai ieftine in multe cazuri, mai usor de intretinut si, de cele mai mutle ori, sunt in oras, ceea ce reprezinta un acces usor la diverse facilitati (mall-uri, hypermarket-uri, scoli, spitale etc.). In ultimii ani, orasul Sibiu a fost considerat una locatiile preferate de catre cei care isi doreau sa devina proprietari. Cea mai mare vanzare este observata la apartamente 2 camere Sibiu. Pe site-ul eurosibimobiliare.ro sunt disponibile apartamente Sibiu 2 camere pentru orice pretentie. Cumparatorii prefera sa achizitioneze apartamente cu 2 camere pentru ca sunt mult mai ieftine decat cele cu 3 sau 4 camere, si mult mai spatioase decat o garsoniera. In postarile de pe eurosibimobiliare.ro  veti gasi multe anunturi care se refera la vanzari apartamente 2 camere Sibiu. Veti gasi apartamente de vanzare in Sibiu cu 2 sau 3 camere in cladiri mai vechi sau unele foarte noi, din complexe rezidentiale moderne. Unele sunt vandute chiar mobilate si cu toate facilitatile incluse.  Avantajele in a cumpara apartamente 3 camere Sibiu sunt multe, inclusiv faptul ca nu mai trebuie sa faceti renovari, ci doar sa va aduceti mobila si electrocasnicele.

Unii cumparatori de locuinte se pot intreba daca decizia lor de a cumpara un apartament este decizia corecta pentru ei. Cu toate acestea, exista multe avantaje pentru achizitionarea unui apartament. Cu toate acestea, unii cred ca inchirierea poate fi optiunea mai buna pentru ei. 

 

Iata cateva dintre avantajele inchirierii pe care consumatorul poate dori sa le ia in considerare:

Investitia initiala pentru inchirierea unui apartament este destul de mica. De multe ori cumparatorii trebuie sa aiba sume 10 ori pentru a se muta indecat pentru a inchiria un apartament.

Inchirierea costa mai putini bani. Fondurile care ar fi utilizate in mod normal pentru o plata anticipata sau plati ipotecare mai mari pot fi investite in conturi de economii care dau randamente mai mari. 

Locatarul are o responsabilitate limitata, deoarece nu trebuie sa aiba grija de reparatii. Proprietarul este responsabil pentru aceste sarcini. Atunci cand detine un apartament, proprietarul este responsabil pentru toate costurile de reparatie.

Locatarul nu este afectat de elemente precum impozitele pe proprietate care pot fluctua deseori.

Chiria este o suma fixa ​​si poate include inclusiv utilitati in valoarea inchirierii.

Chiriasul are mai multa mobilitate si flexibilitate pentru a se deplasa, deoarece inchirierile tind sa fie pe termen scurt.

Avantajele cumpararii

Urmatoarele sunt avantajele achizitionarii pe care ar trebui sa le avem in vedere:

Exista cazuri in care costul de proprietate poate fi mai mic decat inchirierea.

Cumparatorul are controlul asupra proprietatii si realizeaza ca achizitia casei este un castig de capital.

Cumparatorul experimenteaza libertatea personala prin faptul ca este capabil sa redecoreze, sa remodeleze sau sa aduca imbunatatiri dupa cum considera de cuviinta.

Cumparatorul are mai putine restrictii. Exista un numar mai mic de reguli pe care cumparatorul trebuie sa le respecte, care includ restrictii in ceea ce priveste animalele de companie si zgomotul.

Un apartament este oricand un bun ce va putea fi valorificat si poate fi lasat mostenire, mai ales intr-un oras precum Sibiu care este o destinatie preferata de romani side straini.

Pana la urma, fiecare trebuie sa decida ce doreste, desi recomandam, atunci cand este posibil, achizitia unui apartament!