Bine v-am regasit prieteni !!!

Scriu aceste randuri dupa trei zile in care a trebuit sa ma “odihnesc”…dupa mini-concediul avut.

Am fost plecat pentru patru zile,din care o zi doar drumul, deci timp putin si obiective multe.

Am avut si putin ghinion, de parca se putea altfel 😛 In preziua plecarii,Junior teroristul schiopata… Buuuuuuunn, l-am bagat in masina si l-am dus la vet.Avea un ciob de sticla in labuta. Trebuie sa spun ca in timpul interventiei de curatare a ranii, il tineam patru oameni. La sfarsit, dupa ce a primit doua injectii, i s-a bandajat laba ranita, in timp ce toti din jurul lui, pariam ca bandajul nu v-a ramane pe rana mai mult de doua ore. Ne-am inselat, i l-am luat jos in ultima zi de concediu 😛 Pe langa aceasta a trebuit sa ii administrez si un tratament pe perioada cocediului…

Alte ghinioane :

La prima cetate fortificata pe care o aveam in itinerar, dupa ce am urcat pana in varful dealului, am gasit-o inchhis. A trebuit sa ma multumesc cu ceea ce am am vazut din exterior.

Timpul fiind scurt am fortat putin in prima zi, vizitand sase forticatii si cetati intr-o singura zi, nereusind sa ajung la Saschiz si Viscri, ceea ce mi-a lasat un sentiment de neimplinire.

Dupa maratonul din prima zi eram frant, ceea ce a facut ca a doua zi sa vizitez Sibiul, unde punctul turistic vizat de mine, era in plina restaurare.Nu ca asta ar fi ceva rau, dar chiar cand eram si eu in vizita pe acolo, inseamna ca pornisem cu stangul.

In a treia zi eram in vizita la un castel deosebit , al Corvinior, unde am facut peste 600 de poze din care am pierdut peste 300 , datorita unei erori al cardului de memorie….Ghinion pur.

Alte aventuri nu am prea avut, nu raceala , nu entorsa la picior sau alte treburi de genul acesta.

In final pot spune ca m-am simtit foarte bine in aceste cateva zile.Am locuit intr-un orasel dragut,cu strazi inguste pietruite, cu case frumoase si cu porti specific sasesti, si cu un puternic aer filosofic, pe numele sau Rasinari.

Voi reveni cu povestiri despre cetati si fortificatii si alte impresii de calatorie.