Fiecare bijuterie are povestea ei, iar valoarea sentimentala o intrece pe cea reala. Cerceii primiti la nastere, inelul de la majorat, bratara transmisa din generatie in generatie femeilor din familia ta, verigheta, inelul de logodna nu le poti instraina atat de usor. Exista moment cand situatia este fara iesire si decat sa ti se taie gazele sau sa ti se intrerupa alimentarea cu energie electrica, mai bine accepti sa te desparti un timp de amintirile tale pretioase.

Amanet aur este solutia ideala, cand ai nevoie urgent de bani, dar nu te induri nici sa-ti instrainezi bijuteriile. Nu trebuie sa te simti trista, nici sa-ti fie rusine! Au facut-o si altii inaintea ta, ba astazi au devenit clienti fideli ai caselor de amanet serioase, in sensul ca isi amaneteaza bunurile cand sunt la stramtoare, fac rost de bani, le rascumpara, apoi dupa o vreme iau iar drumul invatat pe de rost.

Casa de amanet a devenit un prieten financiar de nedespartit fiindca:

-da banii pe loc, fara sa puna intrebari deranjante
-pastreaza confidentialitatea datelor tale
-asigura securitatea bijuteriilor tale, cat timp acestea raman la pastrare
-nu are preturi ascunse sau alte tarife, chiar si evaluarea bijuteriilor este gratuita
-ofera consiliere completa
-respecta termenii contractuali
-este flexibila si accepta orice bunuri: aur, ceasuri, electrice gandindu-se la nevoia acuta de bani a fiecaruia

Ne iubim bijuteriile fiindca in ele se oglindeste o parte din viata noastra si avem impresia ca si ele au suflet, dar despartirea nu este definitiva la casa de amanet. Amanetarea este ajutorul umanitar pe care-l primeste omul cand se afla in situatii pecuniare jenante, cu scopul de a se redresa. Oricand bijuteriile pot fi luate acasa in schimbul sumei datorate, in plus, pe site exista simulator de amanetare si evaluare bijuterii, care ne informeaza transparent atat despre suma pe care o putem lua in schimbul bijuteriilor, cat si despre dobanda zilnica datorata.