Daca tii la siguranta copilului tau, atunci cand il duci la plaja trebuie sa ai la tine intotdeauna articole de plaja copii . Acestea sunt foarte utile si te ajuta sa il stii mereu in siguranta.

Eu personal recomand articole de plaja Swimpy.Acestea sunt de calitate si sunt create special pentru copii. In plus, au si preturi foarte acceptabile. Daca vrei sa le cumperi, intra pe Bebecarucior.ro si gasesti cu usurinta tot ce ai nevoie.

De exemplu, foarte utila pentru siguranta celui mic la mare mi se pare vesta pentru inot 1-3 ani Swimpy . Aceasa se va potrivi perfect copiilor care au intre 11 si 18 kg. Astfel te asiguri de faptul ca puiul tau va fi in siguranta. Circumferinta la nivelul pieptului trebuie sa fie intre 51 si 56 cm, iar vesta este realizata din neopren, poliester si elasten. Vesta este galbena si momentan este la reducere si costa doar 95 lei.

Un alt articol ideal pentru siguranta copilului pe plaja este costumul de baie cu protectie UV. Pe Bebecarucior.ro gasesti o multime de astfel de costume atat pentru fetite, cat si pentru baietei, costume in care copilul tau va fi protejat de razele puternice ale soarelui. Acestea sunt realizate in Suedia, dupa standarde de calitate foarte inalte, din materiale de cea mai buna calitate, certificate Oeko-Tex. Un astfel de costum costa in jur de 100 lei si este ideal pentru cei mici.

Daca intri pe site vei vedea o multime de alte produse foarte utile pentru plaja. Vezi ce anume ai nevoie pentru copilul tau si comanda. Un parinte responsabil are grija ca puiul sau sa fie mereu protejat, indiferent de factorii care l-ar putea afecta.
Fii si tu un parinte responsabil si du-ti pregatit copilul la plaja. Produsele Swimpy de la Bebecarucior.ro te ajuta.