Inainte de a trece mai departe si a descrie periplul meu printre fortificatii, cetati sau biserici fortificate si avand in vedere ca postare anteriora a fost una mai trista si mai atipica mie, mi-am zis sa scriu , in lumina ultimilor nazbatii facute de Junior , un articol care sa cuprinda descrierea acestora.

Stiu, sunt intr-o dunga , am multe tigle lipsa, dar sper sa va placa si sa va amuzati la citirea acestor randuri care vor descrie de ce e in stare un catel, mai ales un Fox Terrier Sarmos. Aviz amatorilor !! ๐Ÿ˜›

Zilele trecute s-au cumparat struguri. Struguri albi din aceia cu boabe mai mici.Nu sunt fan, dar daca exista asa ceva in fructiera, mananc.Sunt genul de om care daca vede prea multe chestii intr-un loc , se satura cu privitul, de aceea de cele mai multe ori risc sa nu mai ajung sa gust din ceva anume sau manac ultima bucata.

Se pare ca nu sunt singurul care gandeste astfel…

Desi este un catel “manierat”, nu fura de pe masa, totusi daca ispita e prea mare si reuseste prin santaj (furand un ciorap, un sul de hartie de toaleta, sau chiar telefoane mobile) sa faca rost de ele atunci isi da osteneala sa primeasca ceea ce isi doreste.In relatia cu mine, Junior,face ceea ce cu restul familiei nu l-am vazut sa faca, vine si ma roaga sa ii dau.

Concret , ce inseamna asta? E ceva pe masa ce-i place enorm , vine la mine se ridica si ma bate cu labuta pe picior , uitandu-se cand la mine, cand la masa sau la locul unde se afla respectiva bunatate….

Il intreb “Ce e? Junior, ce e?” El scheauna usor , se duce la locul unde se afla ceea ce il intereseaza, apoi revine si se uita in ochii mei..”Vrei sttruguri?” la care el cunoscand intoatia incepe sa sara de bucurie….

Si uite asa am ramas fara ultimul ciorchine de struguri ….Desi mi s-a spus ca nu i-ar face bine , ii plac atat de mult si mananca atat de rar, incat nu cred ca il afecteaza cu ceva.

Iata-l pe Jr. mancand struguri
๐Ÿ˜›

Daca exista ceva, de la care al meu catel sa nu se poata abtine, acelea sunt bomboanele “”m & m””.

Da, stiu ca nu sunt bune pentru el dar am vrut sa vad ce face. De regula, aceea bomboniera, daca e plina, sta acoperita cu un servetel, tocmai in ideea de a nu-l tenta.

Junior al meu la furat ๐Ÿ˜›

Junior la furat

Si bineinteles ca bomboanele au fost compromise si nu am mai mancat din ele, si asta nu ar fi tot….dar ce mi-au auzit urechile….am fost lasat in pace doar cand am spus: “Am facut-o in scop stiintific! Eu sunt de vina , el e inocent…” “Mda, inocenta intruchipata….drac impielitat !”

V-am spus de hainute. Ii este frig in casa , asa ca am apelat la un magazin cu produse pentru copii si le-am luat cate o vesta ( am iesit la jumatate de pret pe doua articole cumparate la acest gen de magazin, fata de cat as fi dat pe unul singur la un Pet Shop). Yorky nu are probleme cu frigul, dar Junior sta cu vesta aceea pe el, pe post de halat de casa ๐Ÿ˜›

Priviti si judecati
๐Ÿ˜›

PS. Am doi catei nebunatici dar stiti vorba aceea “Cum e turcul, asa-i pistolul” sau “Asa stapan, asa catel”

Sper ca v-am amuzat putin ๐Ÿ˜› data viitoare voi trece la ceva mai serios…promit ๐Ÿ˜›