Sunt mandru ca am cel mai bun prieten din lume. E loial fara motive ascunse. Ma respecta si ma intelege. Intre noi doi nu e nevoie de cuvinte, doar de gesturi si priviri. Imi simte fiecare traire. Cand vede ca sunt obosit se aseaza linistit langa mime sau incearca sa ma scoata din letargie provocandu-ma la o plimbare.
Cand vede ca ma imbrac se uita la mine contrariat. Desi are o minigarderoba al meu prieten e mai cochet de fel.
Intr-o zi mai rece plimbandu-ne prin parc, m-am aplecat sa il mangai si  am observat ca  prietenul meu carliontat avea  urechiutele reci. Stiind ca el e un pic mai sensibil ne-am intors rapid acasa.
Cand am intrat am vazut ca pe telefon aveam un mesaj de la mama. “Cand ai timp intra pe https://www.neer.ro/collections/produse-animale-de-casa.  Gasesti acolo Haina pentru caini. Ma gandesc si la prietenul lui Denis stiu ca esti in cautarea  cadourilor perfecte pentru ei”.

 

Zis si facut. Am accesat linkul la fel de nerabdator ca si Denis care parca stia ca e pentru el.
Sunt atat de multe produse de calitate incat orice iubitor de animale nu poate sa plece fara a cumpara ceva. Mai ales daca patrupedul are lipici in privire.
Cand am vazut hainuta cu urechiuse am zis “Evrika!”. Denis a latrat a aprobare. E calduroasa si practia. E din bumnac si polistirer ceea ce asigura pastrarea caldurii.  Acum mai trebuia sa aleg culoarea. Hainuta vine in 3 culori, maro, cafea si gri. Am ales griul. Se potriveste cu carliontii lui Denis si e usor de intretinut.
Bineinteles ca nu m-am putut opri aici. Daca eu port plover de lana, el de ce sa nu poarte. Si el merita sa fie rasfatat, nu? Asa ca am cautat si am gasit un plover de lana care pe langa faptul ca era 100% din lana si calduros , mai beneficaa si de o reducere substantiala de pret. Doar vine si pentru prietenii nostri necuvantatori Craciunul..Sub brad, anul acesta Denis va gasi hainuta si ploverul. Nu doar jucarii si bunataturi.
La un moment dat se apropie Denis aducandu-mi lesa. Ma uit mirat la el. Nu trecuse mai.mult de o jumatate de ora de cand ne intorseseram. Denis devenise foarte insistent. Am luat lesa in mana si cand ma pregateam sa i-o pun am observat ca era rupta. Prietenul meu cu privirea agera vazuse si a vrut sa imi atraga atentia.
Asa ca am cautat  pe site Accesorii pentru Caini si am ales o   lesă pentru câini retractabilă automat, cu cauciuc antialunecare. Mi-a placut ca are o rezistenta mare si e suprafata moale si neteda. Catarama nu se va mai rupe asa usor,.oricat s-ar zbengui Denis. Eu ii zic uneori ca e pe baterii atata enregie are. Liber la zbenguit dragul meu. Si e si reflectorizanta. Asa suntem in siguranta. Si daca domnul Denis o zbugheste de langa mine pentru ca are vreun rande-vous la ceas de seara il pot repera mai usor😊
E perfect cand cineva se gandeste si la prietenii nostri necuvantatori dar plini de iubire.