Cainele tau pe langa faptul ca iti tine companie, a venit cu o misiune spirituala care sa te sustina in cele mai dificile momente ale vietii tale.
Cainii sunt creaturi purtatoare de iubire, afectiune și grija. Sunt cinstiti, loiali și extrem de credincioși. Da, sunt animale, dar au un fel de a fi care le-a facut sa caștige titlul de “cel mai bun prieten al omului”. Atunci poti intelege și ca ei, cainii , pot fi ingeri care umbla printre noi cu o misiune speciala pentru omenire.
Cainii sunt terapeuti emotionali, nu ar ezita niciodata sa se apropie de tine fara sa-ti dea o saruttare cu limbuta si sa te insoteasca daca te simti trist . Multi caini fac o munca uimitoare cu o singura persoana sau pot avea impact asupra unui grup intreg de oameni ,așa cum ar fi o familie. Un caine intr-o familie devine un prieten de nedespartit, dar exista cateva secrete in spatele acelei prietenii.
Ei sunt protectori energetici.
Cainii sunt ingeri protectori care absorb atat de la tine, cat si din locurile in care locuiești , vibratile care provoaca dezechilibru. Apoi, ei se curata cu apa, plante și alte elemente. Se sacrifica pentru tine atunci cand exista energii rele care te pot afecta. Ei știu care este misiunea lor și nu ezita sa te apere . Unele decese bruște ale cainilor se datoreaza acelor energii puternice pe care le absorb.
Un mod bun de a curata acea energie rea pe care cainele o absoarbe este sa ii oferi multa afectiune și dragoste. Mangaierile ii aduc bucurie.


Te aleg pe tine.
Dincolo de ceea ce crezi, ei te aleg pe tine și nu invers.Chiar și atunci cand ai ocazia sa”alegi” drintre multi cateluși, cel care te-a ales se va apropia de tine și iti va caștiga increderea și afectiunea . Cainele care te-a ales va gasi mereu o cale de a ajunge langa tine.
Sunt purtatori de iubire neconditionata.
Cainii sunt credincioși. Zilnic iti vor arata umilinta si iubire neconditionata. Nu vei simti niciodata ca el, cainele tau, te-a uitat, pentru ca vine mereu sa te salute, mișca coada de fericire cand te vede, chiar daca au trecut doar 5 minute de cand nu te-a mai vazut.
Ingerii canini pot crea o legatura atat de speciala incat moartea persoanei pe care o iubesc cel mai mult ii pot deprima pana la punctul de a fi dispusi sa moara,pentru ca misiunea lor nu se poate implini, nu mai gasesc sensul vietii. S-au cunoscut cazuri cand pierderea prietenului uman determina aceste animale de companie sa sufere de o așteptare ” eterna “asteptand ca prietenul lor sa se intoarca, iar daca inteleg ca acesta a plecat pentru totdeauna sunt dispuse sa moara pentru a-l intalni in alt nivel de conștiinta.
Sunt sensibili la vibratii de tot felul.
Sunt conectati cu vibratii foarte inalte și sunt incredibil de sensibili. Sunt capabili sa perceapa mult mai mult decat iti imaginezi, sunt radare energetice, sunt mereu alerti chiar și atunci cand ii vezi odihnindu-se. Au o sensibilitate auditiva impresionanta, la fel ca și mirosul și vederea lor. Pot vedea prin dimensiuni și planuri pe care oamenii nu le pot percepe. De aceea devin neliniștiti in fata unei prezente ciudate.
Ei sunt terapeutii emotionali perfecti.
La nivel personal iși vor aștepta mereu stapanul și familia care i-a gazduit.Vor sa fie siguri ca totul este mereu in armonie. Cand simt tristete, depresie, inima franta sau orice sentiment negativ, cauta o modalitate de a-ti imbunatati starea de spirit. Mișcarea cozii emite unde vibrationale care armonizeaza atmosfera. Acestea sunt semne de iubire.
Cainii sunt cei mai buni prieteni, cei mai buni tovarași de viata; sunt jucauși și nevinovati, sunt pur și simplu ingeri care merg in 4 picioare luminandu-ti viata! ❤️

Sursa:Stiai.net

Denis

PS. Dupa ce am citit acest text mi-am chemat   zdrenturosul si l-am mangaiat 😛 In acelas trend am inceput sa-i acord mai multa atentie..

Cum e reclama aia? “Pentru ca merita”!!!