Dupa “domiciuliul fortat” de 18 zile (record personal)  avut din cauza racelii am inceput sa pun  mai mult pret pe ce ma inconjoara.

Nu am putut sa nu remarc explozia de culoare pe care Natura ne-o ofera cu atata generozitate.Pomi infloriti,  miresme de tot soiul, de la narcise si zambile…Totul s-a trezit la viata….

Ar treui sa ma bucur dar nu prea imi vine deoarece Denis, carelul meu mic, negru si latrator este…. indragostit.Aleasa inimii lui este o catelusa din rasa Shih Tzu pe nume Ria.Desi,  dragostea este reciproca , stapanul Riei , acest Capulet nemilos, nu ne ingaduie sa o atingem iar Denis al meu ma trezeste noaptea urland la luna , exprimandu-si dorul.

Ca stapan si prieten al pufosului meu am inceput sa caut solutii (nu cea propusa de veterinari).

Un amic din mediul online, Vlad, mi-a dat o idee.

– Arunca si tu o privire pe TARC.
– Pe TARC? Ce mai e si asta?
– Targul de Animale de Companie 🙂
– Okay, multumesc, am sa incerc.

Dau pe site-ul mai sus amintit , imi iau catelul in brate sa vada si el si incepem cautarea.

– Ce faci dom’le? ma intreaba una din doamnele din casa.
– Ce facem? Uite, ne uitam dupa dame.
– Ce dame? Si catelul ce treaba are?
– Pai, pentru el….
– Nu merge asa! El o vrea pe Ria!
– Si eu vreau multe…. Pe Angelina Jolie sau Charlize Theron..
– Da, bine.. Decat sa visezi aiurea ai face bine sa vorbesti cu domnul Petre despre catelusa Ria.
– Ria, Rihhanna…..Asa il cheama pe  Capulet?  Ne-a refuzat categoric. si acum ne uitam dupa cateluse poate gasim una draguta online…
– Inebunesti catelul!

Cautand o pereche pentru Denis am vazut ca site-ul TARC.ro are si blog. Rasfoindu-l am gasit o serie de articole interesante cu care m-am delectat.In ideea ca ii voi gasi o pereche micului meu catel mi-am facut cont la eiAm sa caut o poza mai reprezentativa de-a lui si am s-o postez pe site deoarece e gratuit.Trebuie sa  gasesc o formulare atrctiva anuntului poate ca undeva in Timisoara sau in apropiere exista o catelusa careia sa ii placa de el.

Nemaivand hardul nu am fotografii recente cu mogaldeata mea asa ca  va trebui sa aleg una de pe Facebook.

Daca aveti sugestii sa imi dati le astept cu placere 🙂 Intre timp Denis ma trage afara si cand reveni de la plimbare isi incepe concertul…Stiind ca nu are voie sa se manifeste in casa, ochisorii lui negri ma privesc cu repros….