Am avut o saptamana de foc.A trebuit sa rezolv o serie de treburi intr-o vreme cu cod rosu, fara masina (ca e in pioneze),deplasandu-ma cu mijloacele de transport in comun de la un capat la celalalt al orasului….

Printre altele a trebuit sa imi duc catelul la tuns. Dupa ce am asteptat o luna de zile ca sa ajungem la rand , stilistul canin a refuzat sa ii descalceasca putin blanita pentru a-l putea tunde cum prevede rasa preferand sa bage masina de tuns in blanita-i bogata si moale…Acum , saracutul Denis este tuns aproape chel (1 cm), tremura de frig baganndu-se sub paturi sau perne sau se cere in brate….

Deoarece taxi-urile refuzau sa ne ia (deh, ei nu transporta patrupezi, bine ca iau in masinile lor betivi) iar in mijloacele de transport , tovarasul primar Roby, a interzis accesul animalutelor ….Am meers pe jos cam jumatate de drum pe o caldura insuportabila pana cand am hotarat ca animalulutul meu nu are de ce sa fie chinuit doar pentru ca un primar a hotarat astfel…Ne-am urcat in tramvai fara bilet si cu Denis in brate…(sic!)

Dupa ce am vazut cum l-au chinuit sa ii curete urechiusele am hotarat sa nu mai calcam in aceea institutie. “Nu pot sa ii curat urechile, ori il adorm , ori ii rup gatul!”

Am inteles, alta data , nu imi mai vezi moaca!!

Buunnn…Un alt drum a fost in incinta mall-ului Iulius….M-au dezgustat si medicii din reteaua “Regina Maria”care practica medicina in virtutea inertyiei, care refuza sa dea pastile doar pentru ca sunt adeptii unei anumite secte, religii….Sunt anumite boli care nu pot fi tratate cu suplimente alimentare din plante….Nu poate mama mea suferinda de inima si hipertensiva sa se trateze cu “Antistres” si alte tampenii…Daca esti medic care ai un cui impotriva medicamentelor , fa-te naturist! Nu pune in pericol viata cuiva doar pentru ca tu crezi in conspiratii…

M-am enervat destul pe saptamana asta! Am luat decizia de a renunta si la aceasta institutie…. Caut un medic cmpetent si am incheiat povestea!

Ieri am fost rupt de oboseala , mi-am scrantit glezna piiorului stang, asa ca am cazut intr-un somn profund din care m-am trezit abia azi-dimineata…..

Buunnnnnnnnn, sa revenim la cuvintele noastre….

Cele 12 cuvinte sunt: inger, moara, cabina, perturbat, scena, calificare, moment, simptomatic, anvergura, criteriu,destinatie, viteza.

Tema pe care o propun este:Un pod fara sfarsit.

Sau puteti scrie avand ca inspiratie imaginea de mai jos:

Pentru mai multa inspiratie va daruiesc cateva imagini 😛

 

 

Tabele:
Texte scrise cu 12 cuvinte:

Saptamana racoroasa!