Mi-am uitat parola de la mail-ul meu de pe yahoo, de fapt nu am uitat-o ci nu stiu de ce nu ma mai pot loga.Ce este rau in toata treaba asta e faptul ca sunt conectat la toate site-urile importante prin aceasta adresa de email si toti prietenii mei o stiu de 16 ani.

De trei zile incerc sa imi rezolv problema.In tot acest timp pisoiul meu, Thomas, troneaza pe biroul meu sub lampa care-mi lumineaza tastatura.De foarte multe ori se ridica si da cu laba dupa mouse pe ecranul monitorului.De regula face acest lucru cand am nevoie sa vad si trebuie sa ma concentrez la ceea ce scriu.In aceste cazuri il iau cu grija si il pun jos…..nu pentru mult timp deoarece fiind perseverent in cateva minuute revine si se culca adormind instantaneu. Nu conteaza ca sta peste agende, pixuri sau stick-uri USB. Cand il vad ca se joaca descopar cate un stick de memorie subtilizat 🙂 trebuie sa fiu mereu pe faza ca altfel le baga sub mobila si duse sunt…..

Este atat de lung si gras ca si manevrabilitatea mouse-lui imi este ingradita…In plus imi lasa amprente pe birou de la “Miau-Miau”.

In acest timp Denis se lafaie in patul din dormitor.Sta acoperit si nu pare deranjat ca este singurel.Doarme mult facandu-si somnul de frumusete pana tarziu….
u
Cand se plictiseste sa imi tina de urat Tommy se duce la confratele sau de apartament si incepe sa il spele pe cap iar micul catel se intoarce cu burtica-n sus si savureaza cu placere momentul. Cand ii vad ma intreb : Cine spune ca cele doua specii nu se inteleg ??,

Cele 12 cuvinte ale saptamanii sunt: parola, inteleg, faptul, ingradita, confratele ,troneaza, deranjat, tarziu, placere ,lumineaza, lafaie, singurel.

Tema saptamanii este: Ploaie de margaritar.

Dedicatia muzicala pentru voi este:

Tabele:

Au scris folosind cele 12 cuvinte:

Pe aceasta tema au scris:

PS .A fost oea mai proasta zi a mea de cateva saptamnani…Bine ca ajunge la final ……….