Este cod rosu  de canicula in zona mea.Soarele arde atat de tare incat soselele si trotuarele sunt atat de fierbinti de parca sub ele ar curge lava vulcanica.Iarba, peticele de gazon sunt arse, uscate, de parca ar fi fan….

Mergand prin oras m-am topit ca un cub gheata lasat sub un bec.Abia asteptam sa ajung acasa , la racoare.

De o saptamana am inceput sa urmez exemplul motanului  meu, facand din zi ,noapte si din noapte, zi.Adevarat ca mie imi este mai greu sa adopt acest stil de viata al motanului  meu, asa ca nu imi ramane decat sa il invidiez 😛

Cateva nopti am stat treaz si m-am simtit excelent …..nasol era cand vedeam cat era ceasul …Plecam nedormit  la datorie lesinat de somn. Imi reveneam dupa prima cafea….
Am inceput sa beau cate 3 l de apa /zi fara sa mi se para ecagerat.Presiunea atmosferica este atat de ridicata ca bietul meu catel sufera de cald chiar cu clima pornita……Am ajuns sa ne simtim bine doar noaptea…Am inceput sa stau deoparte de calculator desi imi este greu….

Daca ma uit pe geam , nu misca nici o pala, totul e static…nu misca nici o frunza…

M-am uitat pe balcon si am vazut printre tufe pisica favorita…Cred ca m-a simtit ca s-a uitat sus si a inceput  sa miaune usor.Am coborat sa-i duc bobite.Cand am ajuns , mi-am dat seama ca trebuie sa le impart deoarece mai era una  neagra pe care am botezat-o Baghi (de la Baghera) :p Esre suoer faina, neagra, neagra , ca o pantera in miniatura….Le-am dus si lapte, lunadu-l pe Denis la o plimbare nocturna.Nu mi-a venit sa cred cat de animata era strada la miez de noapte…Oameni stand cu pe trepte , banci , cu apa, suc sau bere…perechi cu copii mici ,tineri cu prietenele, si foarte multi cu patrupezii  ……..Amuzant era sa vezi oameni carte jucau table la lumina stradala imbunatatita de cea a telefonului 😛

Dupa raita  data prin cartier am venit sus si am inceput sa fac exercitii de Tai Chi sub privirile nedumerite ale catelului  meu….

Cuvintele acestei editii sunt:inger, melc, portocaliu, semn, bard, tasta, maestru, sincronizare, mina, roman, descoperire, arhaic.
Pentru tema saptamanii  va propun: Cartea fermecata.

Cateva imagini pentru inspiratie si  voie buna:


Si supraveghetotorul rasatat si antisocial , Thomas 😛

Dedicatia muzicala e tot despre pisici 😛 (per sa va inspire):

Tabelele:
Texte scrise cu 12 cuvinte:

Pe aceasta tema au scris:

Saptamana frumoasa!!