Cand e frig si  intuneric cel ma  bine este sa mergi la un film 3D.

Acesta te scoate pentru 160 de minute  din realitatea ta anosta si te teleporteaza intr-o lume de eroi, te face sa te simti bine, important , creandu-ti iluzia ca iei parte la actiune.

Iar senzatia se mentine mult timp dupa ce ai ieist din cinema.

Am trait si  eu cateva senzatii alaturi de Batman, Superman si Wonder Woman in timp ce incercam sa imi amintesc ce mai citisem din putinele benzi desenate cu ei care imi cazusera in mana.

Despre Justice League voi vorbi mai  pe larg cu alta ocazie , acum ma rezzum  sa va reamintesc cele 12 cuvinte pe care le stiti de pe Facebook :minte,placut, cere, peste, fiul, cautare, omul, poarte, cale, bune, vindecare, suras.

Tema pe care v-o propun este : Inocenta sufletului.

 

Tabele:

Texte scrise cu 12 cuvinte:

Pe aceasta tema au scris:

 

PS. Este un sentiment unic atunci  cand vii acasa si cele doua mogaldete negre care te  asteapta sa fie mai bucuroase ca te vad   mai ceva decat daca i-ar vedea pe Superman, Barman, Wonedr  Woman sau Spiderman la loc 😛

 

Aseara am vazut un episod din The Blacklist in care producatorii au lasat sa curga aceasta piesa a lui Paul Simon cantata in duet cu Art Garfunkel, caee mi-a placut enorrm si pe care v-o dedic 😛

 

The sound of Silence